18 / 05 / 2024

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açılış

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açılış

İller Bankası hibe kredisi ile Akçakoca Hacıyusuflar mahallesinde 7 dönüm araziye yapılan ve eski belediye başkanlarından Mehmet Gündüz’ün adı verilen park törenle hizmete açıldı.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

TOKİ'den Düzce Kaynaşlı'ya 56 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Kaynaşlı'da 56 adet yeni konut inşa edecek.

Düzce'de inşaat demiri hırsızlığı!

Düzce'de yapımı devam eden bir apartmanda inşaat malzemesi çalındığı ihbarını alan polis ekipleri, hırsızları kovalamaca sonucu yakaladı.

TOKİ'den Düzce'ye 56 konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Düzce Boğaziçi kura çekilişi bugün!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Boğaziçi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açılış Haberi

Düzce Hürriyettepe Mehmet Gündüz Parkı açılış

Hürriyet Tepe Mehmet Gündüz Parkı’nın açılışa, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, eski vali Nevzat Turhan, İlçe Kaymakamı Mehmet Özer, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, eski belediye başkanları Ahmet Özbakır, Erol Solak, siyasi parti başkanları, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Çeşitli animasyon gruplarının yer aldığı açılışta çocuklar dilediklerince eğlendiler.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından söz alan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Bugün çok anlamlı bir günü, Cumhuriyetimiz’in 92. yıldönümünü kutluyoruz. Bu açılışın böyle önemli bir güne denk gelmesi çok manidar. İnşallah 100. yılına da girerken 2023 yılında Akçakocamız’da Düzcemiz’de, ülkemizde çok büyük...