28 / 04 / 2024

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.



Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçelerinden olan Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planı onaylarak, askıya çıkarıldı.

Öncü Haber'de yer alan habere göre, Kaynaşlı’nın daha hızlı ve sağlıklı şekilde gelişmesi için ihtiyaç duyulan yeni imar planı için başlayan süreç artık sona gelindi. Belediye Başkanı Erol Bayraktar öncülüğünde hazırlanan yeni imar planı belediye meclisinde kabul edildi.

İller Bankası aracılığıyla bir mühendislik firmasına hazırlatılan yeni planlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp Kaynaşlı Belediyesi'ne gönderildi.

İmar kanunu mevzuatına göre planları 1 ay süresince ilan etmek zorunda olan Kaynaşlı Belediyesi, askı sürecini bugün itibariyle başlattı. Belediye hizmet binasının 1. katındaki toplantı salonunda asılı bulunan yeni imar planı 10 Ocak'a kadar askıda kalacak.  


Geri Dön