13 / 05 / 2024

Düzce Kaynaşlı mülkiyet

Düzce Kaynaşlı mülkiyet

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararı mülkiyet hakkını ihlal eder! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalarda sular durulmuyor. Peki kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararı mülkiyet hakkını nasıl ihlal edebilir? İşte ayrıntılar...

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Başkan Selvitopu'ndan '6306' sayılı yasa çıkışı: Zar zor konut sahibi olanların mülkiyet hakkını tehdit ediyor!

Kentsel dönüşüm tartışmalarının yeniden alevlendiği bir dönemde 6306 sayılı yasanın mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, vatandaşın mülkiyet hakkına dikkat çekti.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Kaynaşlı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Düzce İli Kaynaşlı Belediye Başkanlığı, Düzce Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce Kaynaşlı mülkiyet Haberi

Düzce Kaynaşlı mülkiyet

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçelerinden olan Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planı onaylarak, askıya çıkarıldı.

Öncü Haber'de yer alan habere göre, Kaynaşlı’nın daha hızlı ve sağlıklı şekilde gelişmesi için ihtiyaç duyulan yeni imar planı için başlayan süreç artık sona gelindi. Belediye Başkanı Erol Bayraktar öncülüğünde hazırlanan yeni imar planı belediye meclisinde kabul edildi.

İller Bankası aracılığıyla bir mühendislik firmasına hazırlatılan yeni planlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp Kaynaşlı Belediyesi'ne gönderildi.

İmar kanunu mevzuatına göre planları 1 ay süresince ilan etmek zorunda olan Kaynaşlı Belediyesi, askı sürecini bugün itibariyle başlattı. Belediye hizmet binasının 1. katındaki toplantı salonunda asılı bulunan yeni imar planı 10 Ocak'a kadar askıda kalacak....