03 / 05 / 2024

E-bebek Samsun'daki 3. mağazasını açtı!

E-bebek Samsun'daki 3. mağazasını açtı!

Anne ilgisi, uzman bilgisi ile anne-babalara hizmet veren ebebek, Samsun'da 3. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.



Anne ilgisi, uzman bilgisi ile anne-babalara hizmet veren ebebek, yeni yatırımları ile bebeveynlere ulaşmaya devam ediyor.


Son olarak Şubat ayında 2 yeni mağazasının daha açılışını gerçekleştiren ebebek, büyümesini tüm hızıyla sürdürüyor. 21 Şubat'ta Çorum'daki ilk mağazasını açan ebebek, Samsun'daki mevcut 2 mağazasına bir yeni mağaza daha ekledi. Çorum ve Samsun'da açtığı 2 yeni mağazasıyla ailelere aradıkları her bir ürünü geniş alternatiflerle sunan ebebek, 2020 yılında ise 130 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyor.


21 Şubat'ta açılışı gerçekleşen yeni mağazalar Çorum'daki ilk ebebek mağazası, Samsun'da ise 3. ebebek mağazası olma özelliği taşıyor. 685 metrekarelik Çorum AHL Park AVM ve 741 metrekarelik Samsun Piazza AVM mağazalarıyla ebebek; açıldığı bölgelerde alışverişte kalitenin ve ürün çeşitliliğinin vazgeçilmezi oluyor.


2 yeni mağaza açılışı gerçekleştirerek, Türkiye genelinde 82 mağazaya ulaşan ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, “Bebeveynler ile ilk olarak 2001 yılında ebebek.com internet satış sitemiz ile buluşmuştuk. O günden bugüne attığımız her bir adımda bebekler ve aileleri için daima en iyisini düşünmeye özen gösterdik. Bebeklerin tüm ihtiyaçlarını anne şefkatiyle karşılayabilmek bizler için çok hassastı. Bu doğrultuda büyüme hedeflerimizi sürdürdük ve açtığımız her yeni mağaza ile ailelerin hayatını kolaylaştırmayı hedefledik. Bugün Türkiye genelinde 34 ildeki 82 mağazamız ile hizmet veriyor ve bebeveynlerin bebekleri için aradıkları her şeyi tek bir çatı altında sunuyoruz. Bebeveynler ile buluştuğumuz her yeni mağazamızda hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Amacımız 2020 yılında 130 mağaza ile bebeveynlere hizmet verebilmek. Bu doğrultuda son olarak Çorum ve Samsun'da 2 yeni mağazamızın daha açılışı gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde farklı lokasyonlardabebeveynlerimiz ile buluşmaya devam edeceğiz." dedi.



Çorum Hakimiyet


Geri Dön