28 / 04 / 2024

EA İnşaat Kartal Kule satılık!

EA İnşaat Kartal Kule satılık!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA İnşaat Kartal Kule satılık ofis fiyatları 462 bin TL'den başlangıç gösteriyor. EA İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılan proje 205 adet bağımsız bölümden oluşuyor...



Anadolu Yakası Kartal'da EA Group tarafından hayata geçirilen Kartal Kule, 2013 yılının sonunda tamamlanıyor. Proje lokasyon olarak, Kartal Adalet Sarayı'nın yanı başında, Pendik Marina'ya ve sahil yoluna 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta yükseliyor.


EA İnşaat Kartal Kule satılık ofislerinin büyüklükleri 74 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiyor. 5 bin 200 metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan proje akıllı bina sistemi özelliğine sahip.


İnşaat alanı 32 bin metrekare olan Kartal Kule Projesi'nde 500 metrekarelik toplantı salonu, 400 metrekarelik fitness salonu, 400 metrekarelik lobi alanı bulunuyor. Projede ayrıca, kongre ve fuaye alanı, yemek ve balo salonu gibi alanlar da yer alıyor.


EA İnşaat Kartal Kule satılık


EA İnşaat Kartal Kule satılık ofislerin fiyatları, 462 bin TL'den başlıyor. 205 adet bağımsız bölümden oluşan proje, concierge, back office, sekreterya gibi hizmetleri de bünyesinde barındırıyor.


EA İnşaat Kartal Kule satılık!


Kartal Kule iletişim


Telefon: 444 26 01   

Web adresi: www.kartalkule.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön