03 / 05 / 2024

Ebru Cündübeyoğlu, hayat felsefesini renkli evine yansıtmış!

Ebru Cündübeyoğlu, hayat felsefesini renkli evine yansıtmış!

'Kalbim Seni Seçti' dizisi ile ekranlara dönen Ebru Cündübeyoğlu'nun Kurtköy'deki evi kendi zevkiyle döşenmiş. Evine gelince sıcak bir karşılama isteyen güzel oyuncu, renkli dairesinde tango sevgisinden hayat felsefesine kadar tüm zevklerini yansıtmış



Şu sıralar atv'de yaynılanan 'Kalbim Seni Seçti' adlı dizisinde rol alan Cündübeyoğlu, radyocu eşi Mert Güçlü Mete ve kızı Duru ile yaşadığı Kurtköy'deki apartman dairesine yedi yıl önce taşınmış. Evini çok sevdiğini söyleyen ve kızının burada çok mutlu olduğunu belirten güzel oyuncu, ev hayatını Instyle dergisinden Serra Akar'a anlattı.

Burada oturmak, en çok kızıma yaradı. Çok arkadaşı var. Şimdi aşağıda havuzda ve bütün gün onu kimse yukarı çıkaramaz artık. Kurtköy'de yaşama kararını 10 yıl önce aldık. Daha önce Gayrettepe'de yaşıyordum. İyi bir yatırım olacağını düşünen teyzem buradan bir ev sahibi olmam için beni ikna etti. Gelip burada yaşamaya başlayınca da sevdim. Şehre biraz uzak ama insan zamanla alışıyor. Benim hayatımı da çok etkilemiyor açıkçası. Burası bölge olarak 'uydu kent' seçilmişti vakti zamanında. Yani alt yapısı ve mimari gelişimi istikrarlı büyüyen bir yer.

HER AYRINTI BANA AİT

Ben galiba sert geçişleri olan semtlerde oturmayı sevmiyorum. Her şey orta karar ve her yer aslında standart düzeyde. Hiçbir şey sizi fazla şaşırtmıyor ve her şey elinizin altında.

Dairemiz, 250 metrekarelik. Dört oda, salon, mutfak ve iki banyodan oluşuyor. Eşim dekorasyon konusunda her ayrıntıyı bana bıraktı. Ben de bu işlere zaten meraklıyım.

Pastel tonları evde görmeyi seviyorum. Ama aralara mutlaka renk katmak lazım. Kırmızı, girdiği mekana müthiş enerji katıyor ve salona da böyle bir renk lazımdı. Ben de o yüzden kırmızı bir koltuk tercih ettim.

Kanepeler salonun ebatına uygun olarak tasarlandı. Evde rahat kanepelerin ve üzeri yumuşak dokulu tekstillerin olması önem verdiğim unsurlardandı.

TANGOYU SEVİYORUM

Salon duvarındaki Fabian Perez'in reprodüksiyonları aile dostumuz Nur Karaçelebi tarafından yapıldı. Tango yapmayı çok seviyorum. Perez'in de tango yapanlar serisini de çok beğenirdim. Sonunda yaptırmaya karar verdim.

Genelde evlerin antresi es geçiliyor gibi geliyor bana. Benim içinse bir evin en önemli yeri. O yüzden burayı renk konusunda cazibe merkezi yaptım. Keçe kalemle kendi çizdiğim mandalaları da çerçeveleterek buraya astım.

Çoğu zaman daire veya kare şeklinde olan ve her şeyin mistik merkezini sembolize eden mandalalar benim de meditasyon nesnemdir. Her bir deseni yaparken hep ailem, sevdiklerim, ülkem için güzel dileklerde bulundum.

Antrede kırmızılar, turuncular olmalıydı. Çünkü eve girdiğim anda sıcak bir karşıalama isterim.
Sabah


Geri Dön