30 / 04 / 2024

E.C.A, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katılıyor!

E.C.A, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katılıyor!

Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı “ISK-SODEX 2014” kapılarını 07 Mayıs 2014 Çarşamba günü Saat 10:00’da açılıyor...





Çevrenin korumasını ve gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmaya katkıda bulunmayı ilke edinen E.C.A., Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde                    07 Mayıs 2014’te açılışı yapılan ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda “Tasarrufu Seven Çevre Dostu” ürünleriyle sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 


Tüketicinin ihtiyaçlarına, konforlu ve teknolojik alternatifler sunan, %100 Türk mühendisleri tarafından üretilmiş çevreyle dost E.C.A. “Isıtma Sistemleri Ürünleri” 07-10 Mayıs 2014 tarihlerinde Salon: 6-7 / Stand: A02’de görülebilecek.


E.C.A. Daima Doğayla Dost Teknolojiler… 

Küresel ısınmanın olumsuz etkilerini olumlu şekilde kullanabilen cihazları, enerji tasarrufu sağlayan ve yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanan ürünleri; yoğuşmalı kombiler, konvansiyonel kombiler, hermetik şofbenler, termosifonlar, boylerler, havlupanlar, duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazan ve panel radyatör grupları ile fuarda yer alacak E.C.A., ayrıca, sahip olduğu ileri teknolojiler sayesinde enerji tasarrufu sağlayan Kaskad Sistemlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

Fuar konseptine uygun, sergilenecek E.C.A. ürünlerinin ortak yanı, yüksek verimlilik özelliğinin dışında daha az yakıt harcayarak dünya enerji rezervlerinin korunmasına destek olması, düşük emisyon değerleri ile çevrenin korunmasına katkı sağlanması ve ileri teknolojik özellikleriyle kullanıcısına konfor sağlamasının yanı sıra, aile bütçesine de katkı sağlıyor olması. 


Ziyaretçilere Sürpriz...


Doğa dostu teknolojilerle, enerji tasarruflu ürünler tasarlayan E.C.A., yaşam alanları için estetik ve modern görünümlü Isıtma Sistemleri çözümleriyle yine fark yaratacak. E.C.A., ISK-SODEX 2014’te (Salon: 6-7 / Stand: A02) 9 Mayıs Cuma günü  Saat 16:00’da vereceği Kokteyl’le de tüm dostlarını ağırlayacak…




Geri Dön