27 / 04 / 2024

İnoksan, IBATECH 2014 Fuarı’na katılıyor!

İnoksan, IBATECH 2014 Fuarı’na katılıyor!

İnoksan, IBATECH 2014 Fuarı’na katılıyor. Endüstriyel mutfak sektörünün lideri olan İnoksan, fuarda pastacılık sektörüne yönelik ürettiği göz alıcı tasarımları ve de inovatif ekipmanları ile görücüye çıkıyor.



Ekmek, pasta ve makine üreticileri, yine IBATECH 2014 Fuarı’nda bir araya geliyor. Yerli ve yabancı sektör lideri markaların yepyeni ürünleriyle ve pastacılık şovlarıyla renklenecek olan fuar, 10 - 13 Nisan tarihlerinde CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, fuarda pastacılık sektörüne yönelik ürettiği göz alıcı tasarımları ve inovatif ekipmanlarıyla görücüye çıkıyor. %100 Yerli Inosmart Fırın Ailesi’nin pastacılık sektörüne sunduklarını fuarda daha yakından tanıyabilirsiniz!

 

7. Uluslararası Ekmek, pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBATECH 2014, Türkiye’de son yıllarda hızla gelişme gösteren pastacılık sektörüne ivme kazandırmaya devam ediyor. Sektör liderlerini tek bir çatı altında toplayarak profesyonel ziyaretçi kitlesi ile buluşturan fuar, bu yıl da yepyeni tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Endüstriyel mutfak sektörünün lider markası İnoksan, fuar boyunca yapacağı pastacılık şovları ve sektöre her yönden “KAZANDIRAN” ekipmanlarıyla ilgi odağı olacak.

 

İnoksan standında kurulan demo mutfağında 4 gün boyunca pişirme etkinliklerine imza atacak olan İnoksan’ın Danışman Şefi Rıfat Sınmaz, İnosmart Fırın Ailesi’nin sektöre kazandırdıklarını yakından test etmenize olanak sağlıyor. Fuarın en gözde stantlarından biri olan İnoksan, sabah çıtır ekmekleri ve lezzetli kanepeleriyle, öğleden sonra ise 5 çayı konseptinde sıcacık simitleri ve taptaze kurabiyeleriyle Inosmart Harikalar Diyarı’nı keşfetmeye davet ediyor!



Geri Dön