16 / 05 / 2024

E.C.A. kombiler Maximum kartla kampanyaya başladı!

 E.C.A. kombiler Maximum kartla kampanyaya başladı!

Isıtma sistemleri üreticisi E.C.A., bu kış kombisini, yüksek enerji tasarruflu yoğuşmalı kombiler ile değiştirmek isteyen herkese, Maximum karta +8 taksit imkanı sağlıyor



Doğa dostu teknolojileriyle tüketici dostu ürünler sunan E.C.A., bu kış, değişim kampanyası ile eski kombileri yeniliyor. E.C.A., mevcut kombisini, yüzde 20’lere varan enerji tasarrufu sağlayan E.C.A. Confeo Premix Yoğuşmalı Kombiler ile değiştirmek isteyen herkesi, değişim kampanyasından yararlanmaya davet ediyor. Ömrü dolan kombi ve diğer sistem birimlerini, çevre dostu ve enerji tasarruflu ısıtma çözümleri ile yenilemek isteyenler, avantajlı ödeme seçeneklerinden yararlanıyor.

 

E.C.A. Confeo Premix Yoğuşmalı Kombiler, yüzde 20’ye varan enerji tasarrufu imkanı sunarken, E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri bulunduğu ortamın ısı ihtiyacını kontrol ederek gereksiz enerji sarfiyatını önlüyor. Her 1 derecelik ısı düşüşü ile yüzde 6 oranında enerji tasarrufu sağlayan E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri ve ısıl verimliliği arttırılmış E.C.A. Dekoratif Panel Radyatörler ile kış mevsiminin konforu artıyor.

 

Maximum karta +8 taksit fırsatı ile kombisini yenileyerek hemen tasarruf etmeye başlamak isteyenlerin en yakın E.C.A. bayisini ziyaret etmeleri yeterli oluyor. Mart sonuna kadar devam edecek olan +8 taksit imkanı ve E.C.A.’nın tüm kampanyaları ile enerji tasarruflu ürünleri hakkında detaylı bilgi, E.C.A.’nın resmi facebook ve twitter sayfaları ve www.ecailekesfet.com web sitesinde yer alıyor.


Geri Dön