26 / 08 / 2024

E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri

E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri

Isıtma sistemleri üreticisi E.C.A., bu kış kombisini, yüksek enerji tasarruflu yoğuşmalı kombiler ile değiştirmek isteyen herkese, Maximum karta +8 taksit imkanı sağlıyor

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Son dakika rakamları peş peşe açıklandı! Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı sorusunun yanıtı sürücüler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika rakamları peş peşe açıklandı... Sürücüler hemen bakın...

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Altının efendisi İslam Memiş altın almak isteyenler için peş peşe açıklamalarda bulunarak bekletisini açıkladı. Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Euro alıp kenara atanlar hemen baksın! Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Dün 22,28 TL'den kapanış yapan euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Euro alıp yükselmesini bekleyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. İşte Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’a 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte Audi e-tron'un yeni fiyatı

Audi, Nisan 2023 fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Audi e-tron'a 80 bin TL'ye yakın zam geldiği görüldü. Peki 2023 model Audi e-tron kaç lira oldu? İşte Audi e-tron 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri Haberi

E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri

Doğa dostu teknolojileriyle tüketici dostu ürünler sunan E.C.A., bu kış, değişim kampanyası ile eski kombileri yeniliyor. E.C.A., mevcut kombisini, yüzde 20’lere varan enerji tasarrufu sağlayan E.C.A. Confeo Premix Yoğuşmalı Kombiler ile değiştirmek isteyen herkesi, değişim kampanyasından yararlanmaya davet ediyor. Ömrü dolan kombi ve diğer sistem birimlerini, çevre dostu ve enerji tasarruflu ısıtma çözümleri ile yenilemek isteyenler, avantajlı ödeme seçeneklerinden yararlanıyor.

E.C.A. Confeo Premix Yoğuşmalı Kombiler, yüzde 20’ye varan enerji tasarrufu imkanı sunarken, E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri bulunduğu ortamın ısı ihtiyacını kontrol ederek gereksiz enerji sarfiyatını önlüyor. Her 1 derecelik ısı düşüşü ile yüzde 6 oranında enerji tasarrufu sağlayan E.C.A. Termostatik Radyatör Valfleri ve ısıl verimliliği arttırılmış E.C.A. Dekoratif Panel Radyatörler ile kış mevsiminin konforu artıyor.

Maximum karta +8 taksit fırsatı ile...