29 / 04 / 2024

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’a 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte Audi e-tron'un yeni fiyatı

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’a 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte Audi e-tron'un yeni fiyatı

Audi, Nisan 2023 fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Audi e-tron'a 80 bin TL'ye yakın zam geldiği görüldü. Peki 2023 model Audi e-tron kaç lira oldu? İşte Audi e-tron 5 Nisan 2023 fiyat listesi...



Audi, Nisan ayına ait güncel fiyat listesini paylaştı. Açıklanan yeni listede markanın elektrikli otomobillerinden biri olan e-tron'a zam geldiği görüldü. Aracın fiyatı yaklaşık olarak 80 bin TL arttı. Peki bu son zamla birlikte Audi e-tron kaç TL oldu? İşte Audi e-tron'un özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Kolay şarj

Audi'nin elektrikli otomobili e-tron için ister evde ister yolda çok çeşitli şarj seçenekleri sunuluyor. Otomobil, 300 kW'a kadar (408 hp) güç ve 390 Km'ye kadar bir menzille karşımıza geliyor.

Lityum-İyon bir bataryaya sahip Audi e-tron, yüzde 5'ten yüzde 80'e 30 dakika şarj olabiliyor. Ayrıca azami 200 km/ saat hıza ulaşan Audi e-tron, 0'dan 100 km/saat'e 5,7 saniyede çıkabiliyor. 

Tasarım

Audi e-tron, Audi tasarımının temel değerlerine sadık kalarak onu elektrik çağına çeviriyor. Audi e-tron'un stilini ortaya koyan ayrıntılar arasında kendine özgü eşik alanı, özel gündüz farı ışık imzası ve egzoz borularının olmaması yer alıyor.
 

Peki Audi e-tron’un teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron'un teknik özellikleri ve 5 Mart 2023 fiyat listesi…

 

 


Geri Dön