28 / 04 / 2024

Audi Q5 Sportback'e 110 bin TL zam! Audi Q5 Sportback ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi Q5 Sportback'e 110 bin TL zam! Audi Q5 Sportback ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin Aralık ayı fiyatları açıklandı.. Audi Q5 Sportback'e 110 bin TL'ye yakın zam geldi. Peki Audi Q5 Sportback'in fiyatı ne kadar oldu? İşte, Audi Q5 Sportback'in 24 Aralık 2022 fiyat listesi...



Audi Q5 Sportback, bir SUV'un güçlü performansını yüksek günlük kullanılabilirlikle bir araya getiriyor. Coupe benzeri tavan çizgisi, sportif tasarıma vuegu yaparken, quattro dört tekerlekten çekiş, her seferinde büyüleyici bir sürüş keyfi sunuyor. Düz eğimli arka kısmıyla bile Audi Q5 Sportback, rahat bir baş ve diz mesafesi dahil olmak üzere beş kişi için çokça alan sağlıyor.

Audi Q5 Sportback'in tasarımı, dinamik ve üstün karizması ile oldukça dikkat çekici bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca Opsiyonel S line donanım serisi daha da sportif vurgular içeriyor.

Audi Q5 Sportback için isteğe bağlı OLED'ler, üç boyutlu bir düzende küçük, ayrı ayrı kontrol edilebilen segmentler halinde ayarlanıyor ve etkileyici sıralamaları sayesinde yeni aydınlatma senaryoları sunuyor. Otomobili satın alırken isteğe bağlı üç farklı arka ışık imzası tasarımı içinden seçim yapılabiliyor. Ek olarak, arka ışık imzasının karakteri, kullanım sırasında sürüş moduna göre otomatik olarak değişiyor. Araç hareketsizken ve arkadan yaklaşan başka bir araç veya yol kullanıcısı 2 metre mesafe içine girdiğinde, daha geniş bir görünür alan yaratmak için tüm OLED segmentleri otomatik olarak yanıyor.

Peki Audi Q5 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi Q5 Sportback'in teknik özellikleri ve 24 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön