30 / 04 / 2024

Fiyatı dur durak bilmiyor! Audi A5 Coupe'ye 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Fiyatı dur durak bilmiyor! Audi A5 Coupe'ye 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi A5 Coupe'nin fiyatı durmadan artmaya devam ediyor. Araca Ocak ayında bir zam daha geldi.  Peki Audi A5 Coupe ne kadar oldu? İşte Audi A5 Coupe, 11 Ocak 2023 fiyat listesi...



Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Audi’nin 2007 yılından beri ürettiği Coupe modeli A5'in 2023 Ocak ayı fiyatları açıklandı. Her ay zamlanan otomobilin fiyatı bir kez daha arttı. 

Ön, yan ve arka taraftaki yeni öğeler Audi A5 Coupé'ye daha da alçak ve geniş bir görünüm kazandırıyor ve otomobile zarafet katıyor. Audi A5 Coupé'nin yatay tasarımlı iç mekanı, yüksek kaliteli malzemeler ve çok çeşitli dijital teknolojilerle özelleştiriliyor. 

Geniş hava girişleri ve krom çıtalar Audi A5 Coupé'nin ön kısmına sportif bir görünüm kazandırırken; yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yapıypor. Göze çarpan çamurluk davlumbazları da isteğe bağlı olarak seçilebilen 20 inç alaşım jantlara dikkat çekiyor. Arka kısmın geniş tasarımı, difüzör üzerindeki mat alüminyum gümüş renginde yatay kaplama ve trapez tasarımlı egzoz uç boruları ile güçlendiriliyor.

Peki Audi A5 Coupe'nin teknik özellikleri neler? İşte, Audi A5 Coupe'nin teknik özellikleri ve 11 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön