23 / 07 / 2024

Eclipse Maslak projesinde sona yaklaşıldı!

Eclipse Maslak projesinde sona yaklaşıldı!

Eclipse Maslak projesiyle Maslak'a taşıyan Artaş Grubu, konforu ve mimarisi ile iddialı. Konutların kaba inşaatının tamamlandığı projede çalışmalar hızla devam ederken Avrupa Konutları'nın tüm projelerinde sunduğu erken teslim avantajı...




AVRUPA Konutları markasını Eclipse Maslak projesiyle Maslak'a taşıyan Artaş Grubu, konforu ve mimarisi ile iddialı. Konutların kaba inşaatının tamamlandığı projede çalışmalar hızla devam ederken Avrupa Konutları'nın tüm projelerinde sunduğu erken teslim avantajı için çalışmalar sürüyor. 550 konutun yer aldığı iki kule ve ofislerin bulunduğu yatay bloklardan oluşan Eclipse Maslak, bölgede oluşturduğu konseptle farklı bir yaşam alam sunuyor. 


YÜZDE 1 KDV AVANTAJI Örnek dairenin ay sonunda ziyarete açılacağı Eclipse Maslak'ta 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 60 aya yüzde 0.83, 120 aya ise yüzde 0.85 faiz oranlarıyla satışların devam ettiği projede, alternatif ödeme planlarına ek olarak yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor. 


GENİŞ DAİRELER Şehir ve orman manzaralı daireleriyle de öne çıkan Eclipse Maslak'a ilgi büyük. Estetik bir mimari tasarımla hayata geçirilen Eclipse Maslak, bölgenin hareketli yaşantısına karşın balkon keyfi sunan geniş ve ferah daireleriyle Maslak'ta yeni bir yaşam alam oluşturuyor. 


Sosyal alanlara yatırım artıyor 


SOSYAL yasam ve spor alanlarına önem verilen Eclipse Maslak, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor. Eclipse Maslak, lüks ve konforlu konutlarının yanı sıra  dünyasının yeni ihtiyaçlarına yanıt verdiği ofis bloklarıyla da dikkat çekiyor. 



Hürriyet Gazetesi 



Geri Dön