27 / 04 / 2024

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.



Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme, 2016 yazına yepyeni bir çehreyle giriyor.


Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Gökhan Çarmıklı'nın yönetiminde hizmet veren özel bir otel olan 7800 Çeşme, kurulduğu günden bu yana Çeşme'nin kalitesini yukarıya taşıyan bir anlayışla çalışıyor. Çevrenin bitki örtüsüne sadık kalınarak yapılan çevre peyzajına uygun, doğayla uyumlu 35 odadan oluşan otelde şimdi yepyeni bir mekan açılıyor.


FARKLI TATLARIN ADRESİ


Aliye Turagay ve Joost Rooijmans ortaklığında Eden Beach&Bar&Dinner, Bugün hizmete giriyor. Tamamı yenilenen plajında günün her saati farklı lezzetler sunan Eden Beach & Bar & Dinner, Çeşme'de farklı tatlar arayanların adresi olmaya aday.


DENEYİMLİ EKİP

Akşam saatlerinde yükselen müzikle günü batıran Eden Beach & Bar & Dinner, daha sonra balık, böcek ve deniz ürünleri ağırlıklı mönüsü ve deneyimli ekibiyle geceyi karşılıyor. “Doktor” lakaplı işletme müdürü Turan Çetinkaya'nın da ekipte yer aldığı Eden Beach&Bar&Dinner'ın mönüsü şef Yüksel Türdü imzası taşıyor.


Sözcü


Geri Dön