10 / 05 / 2024

Eden Beach bar

Eden Beach bar

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Mersin Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyor...

Marmaris Söğüt'te imar barışı mağduriyeti!

İmar Barışında sürenin dolmasıyla beraber çelişkili kararlar alındı ve mağduriyetler yaşandı. Fırsat bu fırsat diyerek el altından otelindeki oda sayısını artıranlar, inşaat alanını yatay ve dikey olarak genişletenler, tarım arazilerini talan eden yaşların yanında kurular da yanıyor.

Acarkent ve Beykoz Konakları’na imar barışı piyangosu!

Yerel seçimlerden hemen önce çıkartılan “İmar barışı” yaklaşık 16 yıldır devam eden Beykoz Konakları ve Acarkent ile ilgili davaların da karara bağlanmasına neden oldu.

Gupse Özay, Barış Arduç yüzünden 6 kez ev değiştirdi!

‘Eltilerin Savaşı’ adlı filmin çekimlerine son sürat devam eden oyuncu Gupse Özay, erkek arkadaşı Barış Arduç’un hayranları yüzünden 6 kez ev değiştirdi.

İmar barışına kredi desteği!

Yaklaşık bir senedir devam eden İmar Barışı başvuruları bu hafta sona eriyor. İmar Barışı başvuru süresinin tekrar uzatılmayacağı vurgulanarak son tarih 15 Haziran olarak duyuruldu.

İmar barışı fırsatçıları yakayı ele verdi!

İmar Barışını su istimal eden fırsatçıların adresi turizm cenneti Kaş oldu. Kaş’ı talan eden fırsatçılar ise uydu takibinde yakayı ele verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

İmar barışını 15 Haziran'a kadar uzattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, " İmar barışıyla devletimiz ile vatandaşlarımız arasında ihtilaf konusu olan, idareyi de yargıyı da uzun yıllar meşgul eden sorunlara köklü bir çözüm getirdik ve imar barışını 15 Haziran'a kadar da uzattık" dedi...

Büyükçekmece'de imar barışını suistimal eden yapılar yıkıldı!

Büyükçekmece'de imar barışını suistimal eden yapılar tek tek yıkıldı. Büyükçekmece ilçesi Eskice köyünde belirlenen 18 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.

İzmit Mesut Barış Konağı yarın açılıyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Mesut Barış Konağı'ndaki çalışmaları tamamladı.

Eyüpsultan'da imar barışını suistimal eden kaçak yapılar yıkılıyor!

Eyüpsultan'da "İmar Barışı"nı suistimal eden kaçak yapıların yıkımları gerçekleştirilmeye başlandı. Eyüpsultan Belediyesi tarafından Pirinççi Mahallesi'ndeki kaçak yapılar yıkıldı.

İmar barışından 8,6 milyon vatandaş faydalandı!

İmar barışından bugüne kadar yaklaşık 8 milyon 600 bin vatandaşın faydalandığını ifade eden Bakan Kurum, "Beklentimiz, yaklaşık 14-15 milyon vatandaşımızın faydalanması." dedi...

İmar barışı suistimale neden olmamalı!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İmar barışından istifade eden insanların, bu kapsama alınan binaların kontrolünün yapılabilmesi için imar barışının uygulama alanlarında ne tür suistimallerin olduğunu belirlemek için bir araştırma önergesi vereceğiz." dedi..

Eden Beach bar Haberi

Eden Beach bar

Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme, 2016 yazına yepyeni bir çehreyle giriyor.


Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Gökhan Çarmıklı'nın yönetiminde hizmet veren özel bir otel olan 7800 Çeşme, kurulduğu günden bu yana Çeşme'nin kalitesini yukarıya taşıyan bir anlayışla çalışıyor. Çevrenin bitki örtüsüne sadık kalınarak yapılan çevre peyzajına uygun, doğayla uyumlu 35 odadan oluşan otelde şimdi yepyeni bir mekan açılıyor.


FARKLI TATLARIN ADRESİ


Aliye Turagay ve Joost Rooijmans ortaklığında Eden Beach&Bar&Dinner, Bugün hizmete giriyor. Tamamı yenilenen plajında günün her saati farklı lezzetler sunan Eden Beach & Bar & Dinner, Çeşme'de farklı tatlar arayanların adresi olmaya aday.


DENEYİMLİ EKİP

Akşam saatlerinde yükselen müzikle günü batıran Eden Beach & Bar & Dinner, daha sonra balık,...