15 / 05 / 2024

Edilcuoghi Anversa koleksiyonunu tanıttı!

Edilcuoghi Anversa koleksiyonunu tanıttı!

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, mimariye ve renklere büyük özen gösteren seramik koleksiyonu Anversa ile banyolarda dengeli, rahat ve modern bir tarz yaratıyor...



Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya olanak sağlayan seramikleri ile Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor.


İtalya'nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretim yapan Edilcuoghi, şiir gibi mimarisiyle tipik bir Belçika evini yansıtan Anversa koleksiyonunu, tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kuzey Avrupa'da çok yaygın olarak kullanılan Basalt serisinin yarattığı renk dengesi, modern evlerde İtalyan dokunuşuyla hayat buluyor.


Anversa, sadece 3,5 mm kalınlığındaki dünyanın en ince ahşap görünümlü, esneyebilir duvar seramiğini, mükemmel renk uyum dengesi oluşturarak yer seramiği ile buluşturuyor. Geniş alanlarda ve sadece birkaç eşya ile bile kendini gösteren Anversa koleksiyonu, mimariye ve renklere gösterilen büyük özenle; dengeli, rahat ve modern tarzı yansıtıyor.


Dünyanın seçkin şehirlerindeki showroomlarının ardından tüm Edilcuoghi ürünleri Türkiye'de de Kale showroomlarında bulunuyor.


Geri Dön