28 / 04 / 2024

Seranit, UNICERA Fuarı 'nda Serra markasını tanıttı!

Seranit, UNICERA Fuarı 'nda Serra markasını tanıttı!

Porselen karo sektörünün lider üreticilerinden Seranit, UNICERA Fuarı 'nda yeni seramik markası “Serra ”yı ve Serra için modacı ve tasarımcı Bahar Korçan tarafından tasarlanan “Benim Masalım ” koleksiyonunu tanıttı  



Porselen karo sektörünün lider üreticilerinden Seranit, UNICERA Fuarı 'nda yeni seramik markası “Serra ”yı ve Serra için modacı ve tasarımcı Bahar Korçan tarafından tasarlanan “Benim Masalım ” koleksiyonunu tanıttı. “Serra ” için tasarladığı özel   seriler, sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


Porselen karo sektörünün lider üreticilerinden biri olan Seranit, 2-6 Mart tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü 'nde gerçekleştirilen UNICERA Fuarı 'nda yeni seramik markası     “Serra ”yı, sektör ile tanıştırdı. Modacı ve tasarımcı Bahar Korçan tarafından Serra için özel olarak tasarlanan “Benim Masalım ”   serisi, sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

“Serra ”nın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Seranit Genel Müdürü Hamdi Altunalan, seramik sektörüne girmeye karar vermeleri ve Serra adının seçimi konularında şunları söyledi: “ Porselen karoda Seranit, 2001 yılında Sinpaş'a katılımı ile birlikte inovasyona önem vererek dünya markası oldu ve dünyanın ilk 5 büyük firmasından birisi haline geldi. Seranit olarak, porselen karoda en üst seviyelere geldik. Bu arada Türkiye'de seramik sektöründe inanılmaz bir değişim olduğunu ve bu alanda pek çok ilerleme gerçekleştirilebileceğini gördük. Grup olarak porselen karonun yanı sıra seramik üretimine de girmeye karar verdik. Yeni bir marka oluşumuna ihtiyacımız vardı. çalışmalarımıza seramik sanatından başladık. Anadolu topraklarında yetişmiş ünlü seramik sanatçısı ile Türk seramik sanatını dünyaya tanıtan Füreya Koral ve hocası Serre'den yola çıktık, Seranit ile birleştirerek   'Serra' adına ulaştık. ”

Seranit, 23.UNICERA Fuarı 'nda 8.Hall 'de bulunan 2000 metrekarelik standında hem porselen karo ürünlerini hem de “Serra ”   seramik serilerini sergiledi. Perşembe ve Cumartesi günü gerçekleştirilen fuar aktiviteleri çerçevesinde ise, Bahar Korçan tarafından tasarlanan “Serra ” desenlerini taşıyan kumaşlardan oluşan ve yine Bahar Korçan tarafından tasarlanan giysilerin sergilendiği performanslar sunuldu. Rus gösteri sanatçısı tarafından sergilenen ve lazer ışıklarıyla gerçekleştirilen Cube Show da katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.   Seranit 'in UNICERA Fuarı 'ndaki “Future Gala Hall ” standı, çok sayıda sektör profesyoneli, iş ortağı ve müşteri tarafından ziyaret edildi.    

Sinpaş Grubu 'nun lokomotif şirketlerinden Seranit, dünyanın dört bir yanında 65 ülkeye ihracat yapıyor. 8.5 milyon m2 'lik üretim kapasitesi ile Avrupa 'nın tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük porselen karo fabrikalarının arasında olan Seranit ürün kalitesiyle de Avrupa 'daki güçlü rakipleri İtalya ve İspanya gibi ülkeler de başta olmak üzere dünyanın tercihi oldu.   Seranit 'in yurt dışında çeşitli ülkelerde 50 'ye yakın showroomu bulunuyor.

 


Geri Dön