29 / 04 / 2024

Edirne Belediye Başkanlığı 'ndan 5 yıllığına kiralık otogar!

Edirne Belediye Başkanlığı 'ndan 5 yıllığına kiralık otogar!

Edirne Belediye Başkanlığı inşaatı tamamlanarak 2000 yılında işletmeye açılan ve faaliyetine devam eden Edirne Belediyesi şžehirlerarası Oto Terminali 'ni, idari ve teknik hizmetlerinin tamamlanması karşılığında 5 yıl kiraya verecek



Edirne Belediye Başkanlığı inşaatı tamamlanarak 2000 yılında işletmeye açılan ve faaliyetine devam eden Edirne Belediyesi şžehirlerarası Oto Terminali 'ni, idari ve teknik her türlü hizmetinin tamamlanması karşılığında 5 yıl kiraya verecek.

İimar planında terminal olarak belirlenen alandaki tesisin içindeki hizmetlerin tamamlanması için sözleşmenin incelenmesi gerektiğini belirten yetkililer, yapılacak ihalenin tahmini fiyatını 4 milyon 17 bin 120 lira ve geçici teminatı da 120 bin 513 lira olarak açıkladılar. İhale 4 Ekim 2011 Salı günü saat 14.00 'de belediye encümen salonunda yapılacak.

Detaylar şöyle:

PERON TAHSİS ÜCRETİ GELİRİNİN TAHSİL EDİLMESİ İşžİ DAHİL OLMAK ÜZERE EKLİ İMAR PLAN ÖRNEĞİNDE İşžARETLİ TERMİNAL ALANININ; TEMİZLİK, ISINMA, BAKIM-ONARIM, AYDINLATMA İLE HER TÜRLÜ İDARİ VE TEKNİK İşžİN YAPILMASI şžARTIYLA 5 YIL SÜRE İLE İşžLETİLMEK ÜZERE, 2886 SAYILI YASANIN 35/A MADDESİNE GÖRE KAPALI TEKLİF (ARTIRMA) USULÜ İLE İHALE EDİLECEKTİR

Edirne Belediye Başkanlığından:
Belediyemize ait, inşaatı tamamlanarak 2000 yılında işletmeye açılmış halen Edirne Belediyesi şžehirlerarası Oto Terminali olarak faaliyet gösterilen Edirne Merkez Demirkapı Mevkii pafta 48N-Id, ada 2130, parsel 1'de bulunan imar planında Terminal alanı olarak belirlenen ve şžartname içinde bulunan tasdikli mimari projesinde gösterilen tesisin içinde bulunan;
- 16 adet bilet satış yazıhanesi ve bunlara bağlı 42 adet peron ile
- 5 adet Büfe
- 1 adet WC
- 1 adet İçkisiz Lokanta (H Blok Normal Kat No:l)
- 1 adet Ayakkabı ve Lostra Salonu (H Blok Normal Kat No:2 boş işyeri)
- 1 adet Hediyelik Eşya Dükkanı (H Blok Normal Kat No:3 boş işyeri)
- 1 adet Kuaför Salonu (H Blok Normal Kat No: 4 )
1 adet Tost- Hamburger Salonu-(H Blok Normal KatNo:5- 31.12.2011 sözleşme bitiş tarihi)
- 1 adet Pastane- Kafeterya (H Blok Normal Kat No:6 boş işyeri)
- l adet çay Ocağı (H Blok Normal Kat No:7)
- 1 adet Yolcu Salonu/Kafeterya (Vaziyet Planında uzay çatı altında gösterilen yerde yolcu salonu / kafeterya sözleşme onay tarihinden itibaren 6 ay içinde Belediye tarafından yapılıp yükleniciye teslim edilecektir.)
- Peron tahsis ücreti gelirinin tahsil edilmesi işi dahil olmak üzere ekli imar plan örneğinde işaretli terminal alanının; temizlik, ısınma, bakım-onarım, aydınlatma ile her türlü idari ve teknik işin yapılması şartıyla 5 yıl süre ile işletilmek üzere, 2886 sayılı Yasanın 35/a maddesine göre Kapalı Teklif (Artırma) Usulü ile ihaleye konulmuştur.
5 yıllık toplam Tahmini İhale Bedeli KDV Hariç 4.017.120,00TL olup, Geçici Teminatı 120.513,60TL dir.

İHALEYE GİREBİLME KOşžULLARI:
İhaleye katılacak taliplilerden istenecek belgeler;
1. Kişilerden; İkametgah Belgesi, Nüfus Cüzdan Örneği,
2.  Tüzel Kişilerden; Ticaret ve Sanayi Odasından alacakları “Oda Sicil Kayıt Sureti Belgesi ” ve imza sirküleri, kanuni tebligat adresi (2011 yılı vizeli)
3. Vekaleten katılacaklardan; Noter onaylı vekaletname (2011 yılı vizeli)
4.  İsteklinin ortak girişim olması halinde noterden onaylı ortak girişim beyannamesi. (2011 yılı onaylı)
5. Bu şartnamenin 7. maddesindeki yazılı miktarda geçici teminat vermesi.
6.  İsteklilerin ortak girişim olması halinde, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi.(İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesini verir. Ayrıca, gurubun bütün ortakları KİRALAYAN İDARE ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya akilleri vasıtası ile imzalayacaklardır.)
7.  şžehirlerarası yolcu taşıma hizmetinin yapılabilmesi için sözleşme onay tarihinden itibaren EN GEç 3 AY İçİNDE Ulaştırma Bakanlığı'ndan Edirne Oto Terminali için T2 Yetki Belgesi alınması şarttır. İhale öncesi T2 yetki belgesini alacağına dair noter onaylı taahhütname verecektir.
8. İhale dokümanlarını aldığına dair 2.000,00 TL tutarındaki makbuz,
9.  Talipliler ihale öncesi 'Yer Görme Belgesi' imzalayacaklardır. Belge örneği Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Terminal İşletme Biriminden ücretsiz temin edilecektir.
10.  Edirne Belediyesince tahakkuk ettirilmiş herhangi bir borcu olmadığına dair 'İlişiksiz Belgesi' (Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış belge)
11.  İsteklilerin 2886 sayılı yasanın 6/2 inci maddesine istinaden yasaklı olmadıklarına dair yazılı beyanı.
şžartname ve eki imar plan örneği her gün mesai saatlerinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir veya 2.000,00 TL tutarında makbuz karşılığı temin edilebilir. Projeler İdarede görülecektir.
2886 sayılı D.İ.K.nun 29. maddesi gereğince İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Teklifler 04.10.2011 Salı günü ihale saatine kadar Edirne Belediye Başkanlığı İhale Komisyonu Başkanlığı'na (Encümen Başkanlığına) verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale ilanında belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. İhale 04.10.2011 Salı günü saat 14:00 da Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır.
İlan olunur.

Detaylı bilgi için tıklayın
Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön