27 / 04 / 2024

Edirne Keşan'a Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi yapılacak!

Edirne Keşan'a Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi yapılacak!

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Aizheimer Birimi, Engelsiz Yaşam Merkez ve diğer hizmet kuruluşları" açılacak.



Kent Meydanı" projelerinin geniş katılımlı toplantısının 1 met Özcan ve teknik heyetin katılımyla gerçekleştirileceğini Bu nedenle Kent Konseyi bileşenleri ile bu konuda Temmuz 2015 Salı günü saat 14.00'de Keşan Belediyesi söyleyerek; "Söz konusu proje Keşan'ın 50-100 yıllık sözü olan duyarlı yurttaşlarımızın toplantıya katılımı önem arz etmektedir." dedi. 

Necmettin Baygül, Kent Konseyi olarak "Kent Meydanı" projeleri ile ilgili bugün saat 15:00'de Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Meslek odalarının başkanları ile yarın saat 15:00'de Keşan'daki mimar ve mühendislerle, 26 Haziran 2015 Cuma günü de saat 15:00'de Keşan mahalle muhtarları ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda ön toplantılar düzenleneceğini açıkladı. 


Keşan Kent Konseyi'nin gündemine alıp oluşturduğu "Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi" çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Aizheimer Birimi, Engelsiz Yaşam Merkez ve diğer hizmet kuruluşları" yapmak üzere Yukarı Zaferiye Mahallesi 256 Ada 1 Nolu parselde hazineye ait Keşan Belediyesi imar planı dışında olan araziden 25.06.2014 tarihinde 2 yıllığına 40 dekarlık bir alanın tahsis edildiğinin saptandığını söyleyen Baygül, "Bu yerin imar planına alınması konusu Belediye Başkanımız île görüşülmüştür. Sayın Belediye Başkanımızın demesi üzerine konuya resmiyet kazandırmak amacı ile görüşme yapmak üzere, Keşan Kaymakamlığı ve Edime Valilik makamlanndan Kent Konseyi olarak randevu aldık. Gelişmeler hakkında basınımız aracılığı ile kamuoyumuz bilgilendirilecektir, "açıklamasını yaptı. 


Önder


Geri Dön