10 / 05 / 2024

keşan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi projeleri

keşan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi projeleri

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Aizheimer Birimi, Engelsiz Yaşam Merkez ve diğer hizmet kuruluşları" açılacak.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

keşan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi projeleri Haberi

keşan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi projeleri

Kent Meydanı" projelerinin geniş katılımlı toplantısının 1 met Özcan ve teknik heyetin katılımyla gerçekleştirileceğini Bu nedenle Kent Konseyi bileşenleri ile bu konuda Temmuz 2015 Salı günü saat 14.00'de Keşan Belediyesi söyleyerek; "Söz konusu proje Keşan'ın 50-100 yıllık sözü olan duyarlı yurttaşlarımızın toplantıya katılımı önem arz etmektedir." dedi. 

Necmettin Baygül, Kent Konseyi olarak "Kent Meydanı" projeleri ile ilgili bugün saat 15:00'de Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Meslek odalarının başkanları ile yarın saat 15:00'de Keşan'daki mimar ve mühendislerle, 26 Haziran 2015 Cuma günü de saat 15:00'de Keşan mahalle muhtarları ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda ön toplantılar düzenleneceğini açıkladı. 


Keşan Kent Konseyi'nin gündemine alıp oluşturduğu "Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi" çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı...