06 / 05 / 2024

Edirne Keşan'da 1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Edirne Keşan'da 1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Keşan İcra Müdürlüğü, Edirne ili Keşan ilçesi, Yayla köyü, Bitlikuyu mevkiinde bulunan 17 bin 225,30 metrekare yüzölçümlü arsayı 1 milyon 33 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 05 Aralık 2011 Pazartesi günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;

KEŞAN İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2007-4395 Esas Örnek No: 27 1-Tapu Kaydı:

Edirne ili, Keşan ilçesi, Yayla Köyü, Bitlikuyu Yolu mevkii, 293 ada 1 parsel sayılı 17.225,30 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın tamamı.

Hali Hazır Durumu:

Taşınmaz üzerinde S.S. Esenkent Konut Yapı Koop.adı ile, 13 adet 120 m2 temel alanlı, ikiz blok halinde (26 adet dubleks daire) su basman perdesi, dolgu blokaj ve grobeton hariç betonar¬me temel inşaatları bulunmaktadır. Halen taşın¬maz üzerindeki inşaatlarda çalışma olmayıp dur¬muş haldedir.

İmar Durumu:

Onaylı imar planlarında A-2 kat h: 6.50 mt. Ayrık nizam, taks % 15, kaks % 30, alanlı inşa¬at izni verilmektedir.

Muhammen Bedeli: 1.033.000,00 TL

Satış Saati: 11:00-11:10 Arası

2- Tapu Kaydı:

Edirne ilî, Keşan ilçesi, Yayla Köyü, Bitlikuyu Yolu mevkii, 294 ada 1 parsel sayılı 8.073,84 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın tamamı.

Hali Hazır Durumu:

Taşınmaz üzerinde S.S. Esenkent Konut Yapı Ksop. adı ile, 16 adet 120 m2 temel alanlı, ikiz blok hâlinde (32 adet dubleks daire) 1 adet 68 m2 alanlı tek blok (1 adet dubleks daire)nin be¬tonarme temel inşaatları bulunmaktadır. Toplam 14 adet ikiz blok ve 1 adet tekli blokta (29 adet dubleks daire) su basman perdesi, dolgu, blokaj ve grobeton hariç, betonarme temel inşaatları yapılmış halde, 1 adet ikiz blok (2 adet dubleks daire) temel inşaatları yapılmış halde, 1 adet ikiz blok (2 adet dubleks daire) temel üstü inşaatları (perde dolgu blokaj grobeton) yapılmış halde bu¬lunmaktadır. Halen taşınmaz üzerindeki inşaat¬larda çalışma olmayıp durmuş haldedir.

İmar Durumu:

Onaylı imar planlarında A-2 kat h: 6.50 mt. Ayrık nizam, taks % 15, kaks % 30, alanlı inşa¬at izni verilmektedir.

Muhammen Bedeli: 550.000,00 TL

Satış Saati: 11:20 -11:30 Arası

Satış Şartlan:

1- Satış 25.11.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Keşan Vergi Dairesi Giriş Kapı¬sı Önü; (Keşan Hükümet Konagi Arkası) Keşan/EDİRNE adresinde açık artırma suretiyle ya¬pılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geç¬mek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kal-mak şartiyle 05.12.2011 günü Keşan Vergi Da-iresi Giriş Kapısı Önü; (Keşan Hükümet Konağı Arkası) Keşan/EDİRNE adresinde yukarıda belir¬tilen saatler arasında, ikinci artırmaya çıkarıla¬caktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüç_-hanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla be-delle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edi-len kıymetin % 20'si nispetinde Türk Lirası pe-şin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış pe¬şin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçme¬mek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden öde¬nir.

3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belge¬ler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini ya-tırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlar¬dan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildi-ği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebi¬lir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, baş¬kaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dos¬ya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları

90

iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebli-gat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

(İİK m. 126)

www.bik.qov.tr  B: 63827

İlanı incelemek için tıklayın!


Geri Dön