28 / 04 / 2024

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...



Kar Group, Kar Yapı bünyesinde hayata geçirdiği Pendik’teki ilk projesi Edonia Garden!da yılın son kampanyasına başladı. Şirket, Edonia Garden projesinden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor. Buna göre; ilk seçenek 'peşin fiyatına yüzde 25 peşinat kalanı teslimde öde' şeklinde olurken, ikinci seçenek de 'peşin fiyatına yüzde 35 peşinat ve 36 ay eşit taksit' olarak sunuluyor. 

Yap-sat olarak inşa edilen Edonia Garden'da kaba inşaatı bitirdiklerini ve örnek daireyi de tamamladıklarını ifade eden Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, projenin 2020 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesinin planlandığını hatırlattı. Üçüncü, "Peşin 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunduğumuz projemizde yıl sonuna özel bir kampanya çalıştık. Buna göre konut almak isteyenlere iki farklı ödeme seçeneği sunuyoruz. Vade farkı almadan faizsiz isteyen 'peşin fiyatına yüzde 25 peşinat ve kalanı teslimde öde' seçeneğini, isteyen faizsiz, vade farksız yüzde 35 peşinat ve şirket bünyesinde 36 ay eşit taksit' fırsatını seçebiliyor." dedi. 

Edonia Garden proje 10'ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor. Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 metrekare ila 147.41 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor. 

Edonia Garden'da açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları bulunuyor. 

Edonia Garden projesi Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 kilometre, 70 dönüm üzerine yeni yapılacak olan Gedik Üniversitesi kampüsüne 500 metre ve hızlı feribota ise 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Web: https://www.edoniagarden.com/


Geri Dön