28 / 04 / 2024

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Firma: Ege Yapı

Proje: ModernYaka

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.



İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen   ModernYaka  projesi  Ege Yapı  imzası taşıyor. Satış sürecinin devam ettiği proje göl manzarası ile dikkat çekiyor.

Arsa alanı 19 bin 538 metrekare olarak açıklanan Ege Yapı Modernyaka projesi yüzde 70'lik peyzaj alanıyla da dikkat çekiyor.

Ege Yapı Modernyaka projesinde toplam 515 adet konut bulunuyor. Proje kapsamındaki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Ispartakule Modern Yaka projesindeki bloklar 12, 13, ve 25 katlı olarak taralandı. Söz konusu projede ayrıca konutların dışında 53 adet ticari ünite de mevcut. 

Ispartakule Modern Yaka projesi sahiplerine ne zaman teslim edilecek? Ege Yapı Modern Yaka projesinde hangi sosyal alanlara yer veriliyor? Ege Yapı Modern Yaka için kaç ay vade imkanı sağlanıyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve Ispartakule Modern Yaka projesi ile ilgili detaylar...

Ege Yapı Modernyaka da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

EGE YAPI MODERNYAKA'DA YILIN SON KAMPANYASI

Satışların devam ettiği Ege Yapı Modernyaka projesinde yılın son kampanyası da başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin Türk Lirası peşinat ödendiğinde 60 ay vade yapılıyor.

Ispartakule Modernyaka projesinin sosyal alanları arasında yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, kapalı yüzme havuzu, kafe alanı, fitness alanı ve dinlenme alanları bulunuyor.

Küçükçekmece Gölü'ne de yakın konumda hayata geçirilen Modernyaka projesinde açık hava cadde mağazaları da bulunuyor. Söz konusu proje Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Yine paylaşılan bilgilere göre metro duraklarına da yürüyüş mesafesinde inşa edilen Ege Yapı Modern Yaka, Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha yakın konumda bulunuyor.

Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343
 

 

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Ege Yapı Ormanyaka'da yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı!

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!


projeye sor



Geri Dön