30 / 04 / 2024

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bizim Evler 10

Bizim Evler 10 projesinde yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı. Bizim Evler 10'dan konut sahibi olmak isteyenler 36 ay taksit imkanından yararlanabiliyor...



20 bini aşkın konut hayata geçiren İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği  Bizim Evler 10  projesinde yeni bir kampanya başladı.

Teslimlerin önümüzdeki aylarda başlayacağı Bizim Evler 10 projesinde yer alan konutlar  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Aile yaşantısının temel alındığı Bizim Evler 10 projesinde toplam 558 adet konut bulunuyor. 

51 bin 320 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen proje, Ispartakule bölgesindeki ilk 8 projeye komşu olarak yükseliyor.
 
İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükselen Bizim Evler 10 projesi peyzaj alanları ve göl manzarası ile dikkat çekiyor. 36 bin 600 metrekarelik açık alana sahip projede yeşil alanlar da bulunuyor.

Bizim Evler 10 da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Bizim Evler 10 projesinin sosyal alanları arasında yürüyüş yolları, tenis kortu, voleybol, basketbol sahaları, bisiklet parkurları, kamelyalar, futbol sahaları ve süs havuzları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


KANAL İSTANBUL'UN YANI BAŞINDA

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin yanı başında yükselen Bizim Evler 10 projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na direkt bağlantısıyla ön plana çıkıyor. TEM Otoyolu Ispartakule Gişeleri’ne 3 dakika mesafede yer alan Bizim Evler 10 projesi Bahçeşehir-Halkalı  Marmaray  Tren Hattı ve Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı’na da yakın konumda bulunuyor.

Teslimler için geri sayımın başladığı Bizim Evler 10 projesinde 1,20 faiz oranıyla 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. 

Web: http://bizimevler.com.tr
 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ev satarken nelere dikkat edilmeli?

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 


projeye sor



Geri Dön