05 / 05 / 2024

EF Uluslararası Dil Merkezi, 10. şubesini Mersin'de açtı!

 EF Uluslararası Dil Merkezi, 10. şubesini Mersin'de açtı!

EF Uluslararası Dil Merkezi, Türkiye’deki ofislerine Mersin’i de ekledi. 13 yaş üstü isteyen herkese dil eğitimi sağlayan kurum, uyguladığı dinleme, okuma ve yazma olmak üzere 3 alanda da güçlendiriyor





Globalleşen dünyada yurtdışı eğitimin her geçen gün öneminin arttığını ve ihtiyaç olduğunu bildiklerini kaydeden EF Uluslararası Dil Merkezi Mersin Ofis Müdürü Muzaffer Karataş, “Mersin’de bu ihtiyaca cevap vermek için uluslararası dil eğitim alanında 50 seneden fazla tecrübesiyle lider bir kurum olan EF Uluslararası Dil Merkezleri’nin şubesini açtık” dedi. “Amacımız Mersinli öğrencilerin yurtdışı eğitim taleplerine cevap verebilmek” diyen Karataş, Mersinlilere yabana dili yerinde öğrenmenin önemini anlatmak istediklerini söyledi. Amaçları doğrultusunda bugüne kadar başta Mersin Hilton Oteli ve Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampusu olmak üzere birçok yerde seminer düzenlediklerine değinen Karataş, öğrencilerin kendilerine daha rahat ’ ulaşabilmeleri adına kent içinde çeşitli yerlerde stantlar açtıklarını ifade etti.


Farklı programlar

Merkezlerinden 13 yaş ve üstü herkesin faydalanabileceğini anlatan Muzaffer Karataş, tüm dünyadaki dil ve sınav kurs programlarına sahip olduklarına değinip programlan hakkında şunlan söyledi: “13-16 yaş grubu öğrencilerimizi 2, 3 ve 4 hafta süreyle şubat ayı ve yaz aylarında, bireysel ya da grup olarak; 16 yaş üzerindeki herkesi 2 ila 52 hafta süreyle;


25 yaş ve üstü öğrencilerimizi de 1 ila 48 hafta süreyle dil kursu merkezlerimize gönderebilmekteyiz. Giden tüm öğrencilerimizin konaklamalarını, havaalanı karşılamalarını, sigorta ve vize işlemlerini yapıyoruz. 16 yaş üstü öğrencilerimize 6,9 ve 11 aylık akademik program seçeneği de sunuyoruz. Belli bir dil seviyesi olan öğrencilerimizin isterlerse anlaşmalı olduğumuz bazı üniversitelerde okumasını sağlıyoruz. Aynca gelişmiş diploma programlarımızla öğrencilerimizin kariyer geliştirmelerinde yardımcı oluyoruz.”


Öğrencilerinin aldığı eğitim süresince diğer dünya dil okullanndan farklı ' olarak EF Uluslararası Dil Merkezleri’nin geliştirmiş olduğu ‘Efekta leaming’ sistemi adı altında öğrenim gördüğüne değinen Karataş, bu sistemde öğrencilerinin dinleme, okuma ve yazma alanlarında farklı seviyelerde gruplandırılıp, eğitimlerini seviyesine göre farklı hocalarda tamamladıklarım söyledi.


“Sistem her sene EF’nin kendi akademisyenleri tarafından hazırlanmakta ve yeni seneye entegre olmaktadır diyen Karataş, EF’ye kayıt olan her öğrencinin bu sistemden gitmeden ve döndükten sonra ücretsiz faydalanmaya başlayabileceğini dile getirdi. Karataş, “Bu sistemde yabana dil çok daha hızlı ve kolay öğrenilmektedir” şeklinde konuştu.

Dünya


Geri Dön