02 / 05 / 2024

Ege Boyu Sancaktepe projesi!

Ege Boyu Sancaktepe projesi!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de konumlandırılan Ege Boyu Sancaktepe projesi 'nin ayrıntıı bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi girişimi imzası ile yükselen  Ege Boyu  projesi 'nin satış süreci devam ediyor. Konum olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Ege Boyu Sancaktepe projesi Sancaktepe'de konumlandırıldı.  Blokları 14 katlı olarak tasarlanan Ege Boyu Sancaktepe projesi 17 bloktan meydana geliyor. 


 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde inşa edilen daire seçeneklerini barındıran Ege Boyu Sancaktepe projesi 114 bin 390 metrekare arsa alanına sahip. Ege Boyu Sancaktepe projesi 'nin daire fiyatları şöyle sıralanıyor: 


Ege Boyu Sancaktepe projesi daire fiyatları: 


Ege Boyu Sancaktepe projesi fiyatları 288 bin liradan başlıyor 587 bin liraya kadar yükseliş gösteriyor. Ege Boyu Sancaktepe projesi ödeme planı şöyle: 


Ege Boyu Sancaktepe projesi ödeme: 


Banka kredisi kullanma yolu ile daire sahibi olmanın mümkün olduğu Ege Boyu Sancaktepe projesi 'nde bunun için tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor.


Ege Boyu Sancaktepe projesi ne zaman teslim? 


Projenin daireleri 2014 yılının Ekim ayında teslim edilecek. 


Ege Boyu Sancaktepe projesi vaziyet planı: 


Ege Boyu Sancaktepe projesi!


Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön