28 / 04 / 2024

Ege-Koop'un prestij projesine iki yeni konak eklendi!

Ege-Koop'un prestij projesine iki yeni konak eklendi!

Kamuoyundan gelen yoğun istek üzerine Ege-Koop'un prestij projesine iki yeni konak daha eklendi. 130 dönümlük deniz ve orman manzarasına sahip bölgenin tek imarlı arazisinde hayallerinizi süsleyebileceğiniz bir yaşamın kapıları aralıyor



Ege-Koop Dört Mevsim Konakları ile Güzelbahçe-Urla'da 130 dönümlük muhteşem deniz ve orman manzarasına sahip bölgenin tek imarlı arazisinde hayallerinizi süsleyebileceğiniz bir yaşamın kapıları aralıyor. Birbirinden özgün ve modern tasarlanan 189-356 m2'den oluşan müstakil bahçeler içinde 5 ayrı tip konak projesinin yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları projesi 136 konaktan oluşuyor.

Farklı seçenekler
şžimdiye kadar 4 tip lüks konağın yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'na yoğun istek üzerine 2 yeni proje daha eklendi. Bir konağın talebe göre değiştirilerek yeniden hazırlandığı ve bir yeni konak tipinin de sıfırdan hayat bulduğu proje, 5 farklı seçenekle birlikte görücüye çıkıyor.

Ege-Koop'un Güzelbahçe Urla'da bulunan prestij projesi Dört Mevsim Konakları, birbirinden özel tasarımlarla oluşturulan 5 ayrı alternatifle yazı karşılamaya hazırlanıyor.

Kente çok yakın
İzmir'e 15 dakika mesafede bulunan ve daire fiyatına satışa sunulan konaklar, 2012'de yerleşime açılıyor.

Kamuoyundan gelen istek üzerine 2 yeni projenin daha eklendiği ve 5 oda 1 salondan oluşan 356 metrekarelik dubleks Zeytin, 4 oda 2 salondan oluşan 355 metrekarelik tripleks Güneş, 4 oda 2 salondan oluşan 331 metrekarelik tripleks çamlı, 3 oda 1 salondan oluşan 256 metrekarelik dubleks Yağmur, 3 oda 1 salondan oluşan 189 metrekarelik dubleks Deniz Konağı alternatiflerinin yer aldığı bu muhteşem konaklarda, ikişer araçlık açık otoparktan saunaya kadar birçok özellik bulunuyor.

İzmir'e 10 km'lik uzaklıkta bazı kişi ve kuruluşlarca satışa sunulan dairelerle aynı fiyata satışa sunulan konakların yüzde 60'ının sahiplerini bulduğunu kaydeden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, iki örnek konağın kapılarını aralamasıyla birlikte kalan yüzde 40'lık oranın da kısa süre içinde tükeneceğini tahmin ettiklerini belirtti.

Zeytin ağaçlarıyla çevrili orman içinde yer alan lüks konakların yüzde 80'inin deniz manzaralı olduğuna dikkat çeken Hüseyin Aslan, 'Ege-Koop'un çeyrek asırlık güvencesi ve cazip koşulları ile sahip olacağınız bu çok özel konaklar kısa sürede tamamlanacak. Proje alanımıza yakın mesafede bulunan ve normal daire niteliğinde olan emsallerinden yüzde 25-40 daha ucuza mal olacak, 2012 yılında da ortaklarına teslim edilecek' dedi.

Ulaşımı çok kolay
Urla gişelerinden ulaşımın sağlandığı bölgeye, önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresi tarafından altyapısı tamamlanan Seferihisar Kocadağ mevkiinden başlayıp proje alanına kadar ulaştırılacak olan asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Seferihisar'dan da giriş yapılabileceği müjdesini veren Aslan, alt yapı çalışmaları ve mevcut konaklardaki imalatların yüzde 70'e yakın kısmının tamamlandığını hatırlattı; proje alanındaki enerji, su ve haberleşme ile ilgili çalışmaların da planlı bir şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yaklaşık 400 işçinin alın teri döktüğü projedeki 70 konağın betonarme karkas imalatının yüzde 100'e yakın kısmının tamamlandığını kaydeden Aslan, duvar ve çatı imalatlarının yanında, tüm konakların dış cephe imalatlarının da neredeyse bitmek üzere olduğunu belirtti.

İki örnek hazır
2 örnek konağın tamamlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu projenin imalat miktarlarını açıklayan Hüseyin Aslan, bir yılda 8 bin metrekare beton ve 750 ton demirin kullanıldığını, alt yapı grubunda da 80 bin metrekare hafriyatın yanı sıra 5 bin 500 metrekare istinat duvarıyla birlikte yollara da 12 bin ton asfalt ve mekanik malzeme serildiğine dikkat çekti.

Aslan: Önemli olan önce başarmak ve bu güveni hak etmektir
Türkiye'de hiçbir kurum ve kuruluşun başlamaya dahi cesaret edemediği projeleri, 'mucize' denilen koşullarla başlattıklarını dile getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 'Aslında biz, bugüne kadar sadece konut yapmadık. İzmir'de kent parçaları, yani yeni kentler oluşturduk. Alt yapısıyla, kültür ve sosyal tesisleriyle, yaşam alanlarıyla çok farklı kentleri burada kurduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'önce insan' ilkesiyle halkımızın yüzünü güldürüp düşlerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İşte bu nedenledir ki, 'Önemli olan önce başarmak ve güveni hak etmektir' diyoruz' şeklinde konuştu.

Ege-Koop Dört Mevsim Konakları alanı nerede
Proje arazisi; İzmir'e 15 dakika, Urla ilçe merkezine 5 km, çeşmealtı'na 10 km. ve çeşme'ye 30 km. mesafede yer alıyor.

Site özellikleri
- Yüzme havuzları,
- Spor alanları,
- Sosyal aktivite alanları,
- Konak başına 10-15 m2'lik hobi bahçesi,
- 2 dönüm arazide açık ve kapalı sera,
- Bisiklet yolu,
- Yürüyüş parkuru,
- Her villa için 2 araçlık açık otopark,
- Özel site güvenliği (fiziki ve kamera)


Geri Dön