29 / 04 / 2024

Ege Metropark Ankara projesinde 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ege Metropark Ankara projesinde 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ege Metropark projesinde daire fiyatları 290 bin liradan başlıyor! Evler hemen teslim ediliyor!



 

 

 

Ege Grup, Ege Metropark Konutları projesini Ankara’da hayata geçiriyor. Geçtiğimiz Aralık ayında konut teslimlerinin yapıldığı Ege Metropark Konutları projesinde 3 oda 1 salon evler 290 bin liradan, 4 oda 1 salon evler de yine 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

 

Daha önce Park Rönesans, Ege Konutları, Ege Kardelen Konutları, Ege Botanik Konutları, Ege Flora Konutları ve Ege Bulvar Konutları’nı hayata geçiren Ege Grup, projeyi tamamladı ve konut teslimlerini hemen yapıyor.

Ege Metropark Konutları projesi iki blokta toplam 124 daire ve 3 farklı konut tipinden meydana geliyor. Radye temel, asmolen döşemeli betonarme sistemiyle deprem güvenliği sağlanan projede 10 santimetre mantolama ile maksimum ısı tasarrufu sunulacak.

Termostatik vana ile her oda için ayarlanabilir sıcaklık imkanı olacak olan projede tam beslemeli jeneratör ile kesintisiz elektrik bulunacak. Toplam 180 tonluk su deposu bulunan Ege Metropark Konutları’nda her blokta iki yangın merdiveni ve yangın çıkışı, 124 araçlık kapalı otopark, gaz dedektörleri, özel güvenlik, yeşil alan düzenlemesi, kapalı spor merkezi ve çocuk oyun parkı yer alacak.

0312 354 13 18

www.egemetropark.com


Geri Dön