27 / 04 / 2024

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 



İş GYO imzasıyla inşa edilen İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla, tüm dünyaya hızla yayılan Covid-19 salgını kapsamında alınan idari tedbirler ve tavsiyeler sonucunda, hem misafirleri, hem çalışanları hem de kamu sağlığı göz önüne alarak faaliyetlerini geçici olarak durdurmuştu.

Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran 2020 tarihinde yeniden misafirlerine kapılarını açıyor.

Açık havada güvenli alışveriş deneyimi

İzmirli Ege Perla, Körfez manzarasının yanı sıra mimarisiyle açık havada alışveriş deneyimi sunan ve kapalı alanlar için de 24 saat boyunca çalışacak şekilde bakımları yapılan havalandırma sistemleri ile yüzde 100 temiz hava kullanılarak havalandırılıyor.Ege Perla, tüm sağlık, hijyen, güvenlik önemleri ve sosyal mesafe uygulamasıyla beraber misafir yoğunluğunu kontrollü bir şekilde asgari seviyede tutarak risk oluşmamasını planlıyor. 

Maskesiz misafir ve çalışan alınmayacak

Hafta içi 12:00-20:00 saatlerinde sadece maske takan misafirlerin için kapılarını açan Ege Perla’da yürüyen merpen bantları, kapı kolları ve ortak alanlardaki genel kullanım noktaları her 50 dakikada bir ‘hijyen ekibi’ tarafından dezenfekte edilerek tedbirler en üst seviyede tutulacak.

Asansör, sinema salonu, bebek odası ve mescidin önlemler nedeniyle geçici olarak hizmet dışı olarak olarak kullanılacak Ege Perla’da misafirler ve çalışanlar için hissedebilecekleri herhangi bir rahatsızlık hissine karşı müdahale öncesi dinlenebilecekleri bir “izolasyon odası” hayata geçirilecek.

Misafirlerine sağlıklı ve güvenli alışveriş imkanı için titizlikle çalışan Ege Perla, iki ana girişine ve tüm koridor girişlerine kişisel hijyenin korunması için el dezenfektan üniteleri konulacak. 

Güvenlik ekibi ve çalışan tüm personel ise hizmet verdiği noktalarda yüz kalkanı ve cerrahi maske ile çalışacak. Tüm bu önemlere ek olarak çeşitli noktalarda sosyal mesafe ve hijyen uygulamaları hakkında bilgi panoları konumlandırılacak ve belli aralıklarla da bu uygulamalar ile ilgili anonslar yapılacak.


Geri Dön