07 / 05 / 2024

Ege Seramik Cersaie Fuarı'nda Autumn 2011'i sergileyecek!

Ege Seramik Cersaie Fuarı'nda Autumn 2011'i sergileyecek!

Her yıl İtalya 'nın Bologna şehrinde yapılan Cersaie fuarı, bu yıl 20-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. 16. Hol de yer alan standda Ege Seramik Spring ve Autumn Koleksiyonlarına   ilişkin yaklaşık 30 yeni seri ilk defa yurtdışında sergilenecek



Ege Seramik, Autumn 2011 Koleksiyonu 'nu seramik sektörünün en önemli fuarı Cersaie ‘de sergiliyor. Her yıl İtalya 'nın Bologna şehrinde yapılan Cersaie fuarı, bu yıl 20-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. 16. Hol de yer alan standda Ege Seramik Spring ve Autumn Koleksiyonlarına   ilişkin yaklaşık 30 yeni seri ilk defa yurtdışında sergilenecek.

2011 Yılı Cersaie fuarının ana konsepti yine dijital baskı teknolojisi ile üretilen ürünler.. Ege Seramik Aşž. Türkiye 'yi dijital baskı teknolojisi ile tanıştırdığı 2009 yılından beri doğa kadar gerçek mekanlar yaratma hedefi   ile, doğa kadar gerçek ürünler üretiyor. Geleneksel baskı tekniklerinde 1 mm rölyef derinliklerine kadar renk ve desen aktarılabilirken, Digital Tile teknolojisinde bu ölçü               5 mm ' ye çıkarılabilmekte. Bu sayede ürün yüzeyinde oluşturulan derinlik ve görsel etki çok daha zengin, vurgulu ve doğal oluyor. Tüm dünyada trend olan doğal taş dokulu ürünler, özellikle mermer, traverten dokuları ve zengin renkleri   Ege Seramik Digital Tile   Spring ve Autumn 2011 koleksiyonunlarında öne çıkıyor.

Bu da demek oluyor ki, bu yıl da Cersaie Fuarında Ege Seramik standı ziyaretçileri , dünya trendlerini eş zamanlı olarak Ege Seramik Standında izleme şansına sahip olacaklar.

Ege Seramik Autumn 2011 koleksiyonundaki diğer ürünler içerisinde hem modern ve hem de klasik tasarımlar göze çarpıyor.. Geçen sezon oldukça beğeni gören ve klasik olarak kabul edilen damask desenler dikkat çekici. Kısacası dekorasyonda modern tasarımlarla beraber klasik çizgilerin de cesurca kullanıldığı iddialı yeni bir sezon bizleri bekliyor.
Seramikteki modanın öncüsü her zaman olduğu gibi bu yıl da Ege Seramik.
Geriye kalan sadece modayı, yani Ege Seramiği takip etmek !

30x60 ebadında üretilen Palais serisinde siyah ve beyaz kontrastı da sıkça kullanılmış. Kahve krem taupe soft mekanlarda dekorasyonla gayet uyumlu..   Ahşapla kombinli sıcak mekanlar için sıcak renkler, daha cool ortamlar için siyah ve gri seçenekleri.. Palais   5 ayrı renk seçeneği ile her zevke   hitab edebilecek bir seri …
Seride damask desenli dekorlar ile uyumlu fonları ve farklı retro esintileri taşıyan bordürleri ile   klasik desenlerin modernize edilmiş muhteşem uyumunu görmek mümkün..

30x60 Soft serisinde de sezon trendlerine uygun olarak damask desenler kullanılmış. Jakarlı dokumalar arasında kullanılan damask desenleri ile tekstil havası veren madalyonlar, klasiğin zerafeti ile zenginleştirilmiş.. Alternatif olarak sunulan modern ve minimal desenli dekorlar, altın ve platin efektli bordürlerle zenginleşiyor.

Koleksiyondaki Digital Tile ürün gruplarında ise, dış mekanlarda özellikle bahçelerde kullanılabilecek ürünlere ağırlık verildiği görülüyor. Bu özellikteki   yeni serilerden 45x45 Maxima diagonal,   15x40 Casa   birbirine geçmeli döşeme sitemi ile   zemine ve duvara döşendiklerinde, son derece doğal ve zengin görüntüler sağlanıyor. 30x60 ebatlı ürünlere yeni alternatif Matrix serisi, yine el işçiliği ile döşenmiş bir duvar kadar doğal görünümün yanı sıra   son derece kolay uygulanabilirliği ile,     gerek iç mekan gerekse dış mekanlarda sofistike mekanlar yaratmaya aday ürünlerden..

Kısacası Ege Seramik, bu yıl da Türkiye 'deki modanın belirleyicisi olacağını, İtalya 'da ispatlamaya hazırlanıyor..

 


Geri Dön