29 / 04 / 2024

Ege Vitrifiye'den ''Alinda''lı çözüm önerileri!

Ege Vitrifiye'den ''Alinda''lı çözüm önerileri!

Ege Vitrifiye, banyolarını farklı tasarımlar ile daha kullanışlı hale getirmek isteyenlere çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Ege Vitrifiye, Alinda Serisi ile küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor...




Ege Vitrifiye, banyolarını farklı tasarımlar ile daha kullanışlı hale getirmek isteyenlere çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Ege Vitrifiye, Alinda Serisi ile küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor.


Ege Vitrifiye'den yapılan açıklamaya göre, Ege Vitrifiye ürün portföyü 65 santimetreden 105 santimetreye kadar çeşitli boyutlarda dikdörtgen etajerli lavaboları ve banyo mobilyalarındaki iddialı tasarımları modern banyolar yaratıyor. Ege Vitrifiye geliştirdiği özel tasarımlar ile tüm zevklere hitap eden banyolar yaratarak kendinize vakit ayırabileceğiniz mekanlar oluşturuyor.


Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ege Vitrifiye olarak hedefimiz bütün banyolara farklı tasarımlar ile modern bir görüntü kazandırmak. Alinda serisi ile küçük ama kullanışlı banyolar için alternatifler sunmayı amaçlıyoruz. Piyasaya sunduğumuz Alinda serisi oldukça beğenildi. Ege Vitrifiye olarak müşterilerimize ayrıcalıklı banyolar sunmaya devam etmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.



AA


Geri Dön