16 / 05 / 2024

ege vitrifiye küçük lavabo modelleri

ege vitrifiye küçük lavabo modelleri

Ege Vitrifiye, banyolarını farklı tasarımlar ile daha kullanışlı hale getirmek isteyenlere çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Ege Vitrifiye, Alinda Serisi ile küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor...

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Yeni bir deprem mi geliyor? Ege Denizi kıpır kıpır! Prof. Naci Görür'den korkutan uyarı!

Prof. Naci Görür, Muğla meydana gelen depremler ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu. Görür, dün geceden bu yana Muğla’nın kıpır kıpır olduğunu dile getirerek, “Gerilmenin bir göstergesi” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

İzmir’de 130 kilometre raylı sistem var!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "İzmir'e hücum bedeli" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

İşte Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planları!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planlarını kalem aldı. İşte o yazı...

İZBAN hattı otogara kadar uzatılacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında İzmir'deki İZBAN hattı projesiyle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin otogara kadar uzatılacağıını belirtti.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Ege ve Marmara ekonomisi Çanakkale Köprüsü'yle şahlanacak!

18 Mart 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın atılacak. Sanayi ve ticaret odaları başkanları Ege ve Marmara ekonomisinin canlanacağını düşünüyor.

Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Ege'de de konut kampanyası başlamalı!

Hürriyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mete Tamer Onur bugünkü yazısında Emlak Konut GYO ve GYODER tarafından gerçekleştirilen konut kampanyasını değerlendirdi. Onur, Ege'de de kampanya başlatılması gerektiğini söyledi.

Ege'ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor!

Ege Bölgesine yatırımcı akını artarak sürüyor. Sadece Ege’ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor. İzmir ve Ege Bölgesi'nde inşaat yatırımları hız kesmiyor.

ege vitrifiye küçük lavabo modelleri Haberi

ege vitrifiye küçük lavabo modelleri


Ege Vitrifiye, banyolarını farklı tasarımlar ile daha kullanışlı hale getirmek isteyenlere çözüm önerileri sunmaya devam ediyor. Ege Vitrifiye, Alinda Serisi ile küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor.


Ege Vitrifiye'den yapılan açıklamaya göre, Ege Vitrifiye ürün portföyü 65 santimetreden 105 santimetreye kadar çeşitli boyutlarda dikdörtgen etajerli lavaboları ve banyo mobilyalarındaki iddialı tasarımları modern banyolar yaratıyor. Ege Vitrifiye geliştirdiği özel tasarımlar ile tüm zevklere hitap eden banyolar yaratarak kendinize vakit ayırabileceğiniz mekanlar oluşturuyor.


Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ege Vitrifiye olarak hedefimiz bütün banyolara farklı tasarımlar ile modern bir görüntü kazandırmak. Alinda serisi ile küçük ama kullanışlı banyolar için alternatifler sunmayı amaçlıyoruz. Piyasaya sunduğumuz Alinda serisi oldukça beğenildi. Ege Vitrifiye olarak müşterilerimize ayrıcalıklı banyolar sunmaya devam etmeyi hedefliyoruz." ifadelerini...