29 / 04 / 2024

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 



Kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren ve 26 milyon dolarlık değerleme rakamına ulaşan yerli girişim Missafir ile Ege Yapı işbirliğine gitti. 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İlk etapta 26 milyon TL'lik yatırımla Missafir’in sistemine dahil olduklarına dikkat çekti. 

İnanç Kabadayı, konu ile ilgili açıklamasında "Bizim zaten mobilyalı kiralık dairelerimiz vardı. Bunu Missafir ile farklı bir boyuta taşıyoruz. Kademeli olarak yatırımlarımız artacak" ifadelerine yer verdi ve değerlendirmelerini sürdürdü. 

Ege Yapı ve Missafir den 26 milyon liralık işbirliği! 

Dünyada seyahatin yönünün değiştiğine ve müşterilerin lokal çözümler aradığına vurgu yapan İnanç Kabadayı, "İnsanlar artık otelin dışında kendi yaşam alanını arıyor. Otellerden çok momentlere ilgi artıyor. Kiralama sektörü tüm dünyada hızla büyüyor" dedi ve yaklaşık bir yıl önce Ege Yapı Teknolojik Girişimler AŞ’yi kurduklarını anımsattı. 

Bu yatırımın kendileri için önemli bir adım olduğunu dile getiren İnanç Kabadayı, teknoloji startup’larına yatırımlarının artarak süreceğini belirtti. 

İşte merak edilen ayrıntılar...


Geri Dön