15 / 05 / 2024

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 



Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; ev konaklaması denilince ilk akla gelen marka olmak istediklerinin altını çizen Missafir’in kurucu ve CEO’su Mehmet Yüksel, bugün 26 milyon dolarlık bir değerleme rakamına ulaştıklarına ve kademeli yatırımlarla hisse oranının artacağına dikkat çekti. 

28 melek yatırımcı dışında, Koç Üniversitesi’nin fonu ve Ege Yapı’nın katılımıyla 30 yatırımcıya eriştiklerini dile getiren Missafir’in kurucu ve CEO’su Mehmet Yüksel, Türkiye dışında KKTC, Karadağ, Hırvatistan’da olduklarını da açıkladı. 

Ege Yapı ve Missafir den 26 milyon liralık işbirliği! 

Geçtiğimiz sene yüzde 1100 büyüme başarısı sergilediklerine ve hedeflerinin iki sene içinde Orta ve Doğu Avrupa’da büyümek olduğuna vurgu yaoan Yüksel, açıklamasında "5 yıl içinde de dünyanın ‘en’ büyüğü olmak için koşuyoruz. Bu topraklardan çıkan büyük bir marka olacağız" şeklinde konuştu. 

Dünyada trendin konut kiralama sistemine kaydığının altını çizen yüksel, kendilerinin otellerin rakibi olmadıklarını ve onların açıklarını kapattıklarını belirtti. 

"Otel markaları da bu sistemi tercih etmeye başladı" diyen Yüksel, Missafir olarak evlerini kısa, orta ve uzun vadeli kiraya vermek isteyen konut sahiplerine süreçteki tüm sorunları çözerek  profesyonel tam destek sağladıklarının altını çizdi. 

Ege Yapı ve Missafir den 26 milyon liralık işbirliği! 

Konut sahiplerinin gelirlerini stressiz bir şekilde maksimum seviyeye yükseltmeyi hedeflediklerini dile getiren Yüksel, Küçük dokunuşlarla evlere yüzde 200’e kadar değer artışı sağlıyoruz. Portföyümüzde 2 bin 300 konut bulunuyor" açıklamasında bulundu. 

Hizmet bedelini konut sahibinden aldıklarını da belirten  Mehmet Yüksel, bedelin misafirlere operasyon desteği sağlayan profil yönetiminde yüzde 15, tam yönetim modelinde ise yüzde 30 olduğunu söyledi. Sistemi kullanan kiracıların yüzde 80’inin yabancı olduğuna da vurgu yapan Yüksel, bu süreçte en çok Rus, İngiliz, Alman ve Ortadoğu vatandaşlarının konut kiraladığını vurguladı. 

Fransız ve İngiliz gibi Batılı misafirler Galata, Karaköy gibi bölgeleri, Arap misafirler ise daha çok Nişantaşı’na yönelirken, sisteme dahil olan  konut sahiplerinin de yüzde 25-30’nu yabancı vatandaşlar oluşturuyor. 

Missafir'den konut sahiplerine kazandıran uygulama!

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön