02 / 05 / 2024

Ege Yakası'nın yüzde 77'si satıldı!

Ege Yakası'nın yüzde 77'si satıldı!

Eviya Gayrimenkul'ün Ege konseptli ikinci projesi EgeYakası'nda satışlar devam devam ediyor. Projenin yüzde 77'sinin satıldığını belirten Tuba Köse, ev sahiplerinin ağırlıklı olarak havayolu çalışanlarından oluştuğunu söyledi.



Eviya Gayrimenkul'ün Ege konseptli ikinci projesi EgeYakası'nda satışlar devam devam ediyor. Projenin yüzde 77'sinin satıldığmı belirten Eviya Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tuba Köse, ev sahiplerinin ağırlıklı olarak havayolu çalışanlarından oluştuğunu söyledi. Havacıların tercihi Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasında inşa ettiği EgeBoyu'ndan sonra ikinci Ege konseptli projesi EgeYakası'nı Halkalı'da hayata geçiriyor. Tuba Köse, Ege'deki doğal yaşamı yansıtabilmek için projede peyzaj ve mimariye önem verdiklerini belirtti. 


Nisan ayında satışa çıkan 378 konutluk projenin dört ayda yüzde 77'sini sattıklarını ifade eden Köse, 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunduklarını söyledi. İlk etap teslimlerinin Nisan 2016'da yapılacağını vurgulayan Tuba Köse, EgeYakası'ndan konut alanlar arasında havayolu çalışanları ve sanayicilerin ağırlıkta olduğunu kaydetti. 



Posta 



Telefon: 0212 310 13 50

Web: www.egeyakasi.com.tr


Geri Dön