28 / 04 / 2024

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Firma: Ege Yapı

Proje: Çekmeköy 2

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi Çekmeköy'de Okyanus Koleji'nin karşısında hayata geçirilecek. 

Çam ormanlarının arasında 3 katlı bloklar halinde inşa edilmesi planlanan Ege Yapı Çekmeköy 2'de 121 adet konut ve 17 adet ticari ünite yer alacak.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı da geçtiğimiz günlerde şirketin yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeye imza atılacağına ve 7 milyar liralık yatırım için harekete geçileceğine vurgu yaptı. 

İnanç Kabadayı; İstanbul’da Çekmeköy, Hasköy, Şile ve Bahçeşehir, İzmir’de ise Alsancak, Dikili ve Urla projelerinin hayata geçirileceğine dikkat çekti. 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, en son geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Kasımpaşa projesi için ön talep sürecini başlatmıştı. Kasımpaşa'daki Tarihi un fabrikasının restorasyonu ile hayata geçirilmesi planlanan projede otel, iş yeri ve dükkanlar bulunacak. 

Ege Yapı Kekliktepe projesinde de ön talep süreci geçtiğimiz senenin Mart ayında başlamıştı. 2023 yılının sonunda tamamlanması planlanan Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde müstakil villalar yer alıyor. 80 dönüm alan üzerinde yükselmesi planlanan projede, yürüyüş yolları, seyir terası, peyzaj alanları, hobi bahçeleri, çocuk bakım ve oyun alanları dışında tenis kortları, sağlıklı yaşam merkezi, spa alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, pilates ve yoga stüdyoları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Web: http://www.egeyapi.com/

Tel: 444 4 343

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!


projeye sor



Geri Dön