30 / 04 / 2024

Ege Yapı ile Casper 320 milyon TL'lik proje geliştirecek!

Ege Yapı ile Casper 320 milyon TL'lik proje geliştirecek!

İnşaat sektöründe Batışehir ve Pega Kartal gibi konut projelerini hayata geçiren EgeYapı Group, yerli teknoloji şirketi Casper ile ortak proje geliştirmek için kolları sıvadı.



İnşaat sektöründe Batışehir ve Pega Kartal gibi konut projelerini hayata geçiren EgeYapı Group, yerli teknoloji şirketi Casper ile ortak proje geliştirmek için kolları sıvadı. İstanbul'un Çekmeköy bölgesinde yapılacak ve ön talep toplanmaya başlanan lüks İnanç Kabadayı ve Casper Yönetim Kurulu Üyesi Necat Saldanlı (sağda) projede müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireler yer alacak. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Çekmeköy'de 45 bin metrekarelik büyüklüğü bulunan projenin Casper'ın elinde bulunan arazi üzerine kurulacağını belirtti. Projenin 320 milyon liraya mal olacağını anlatan Kabadayı, "Aynı zamanda yerli teknoloji şirketimiz Casper'ın yeniliklerini de konutlara yansıtacağız. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 


BATIŞEHİR'DE TANIŞIP HEMEN ORTAK OLDULAR 

Casper, 2013 yılında Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılan Batışehir projesinin eğitim kompleksi ve şehir otelinin ihalesini 66.8 milyon liralık teklifiyle kazanmıştı. Casper ile bu projede tanıştıklarını ifade eden inanç Kabadayı, "Çekmeköy'deki konut projemiz her iki şirketin de ortaklığı olarak bir ilk olacak. Ancak gelecekte bunun devamını getirmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


Habertürk


Geri Dön