02 / 05 / 2024

Ege Yapı Ispartakule fiyat!

Ege Yapı Ispartakule fiyat!

Firma: Ege Yapı

Proje: Ispartakule projesi

Ege Yapı Ispartakule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Ispartakule projesi fiyat bilgisi ve proje detayları..



Mega kent İstanbul'da hayata geçirdiği Çamlıyaka Konakları, CER İstanbul, Kordon İstanbul ve Batışehir projelerinin satışlarını sürdüren  Ege Yapı  yeni projesi için start verdi.

Ege Yapı Ispartakule fiyat!
Ege Yapı Ispartakule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yapı  Ispartakule projesi  fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

Ege Yapı'nın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilecek. 69 bin metrekare inşaat alanına sahip Ege Yapı Ispartakule projesi için ön talep süreci başladı. Projede konut ve ticari alanlar yer alacak.

Ege Yapı Ispartakule fiyat!

Ege Yapı Ispartakule projesinin yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor. Proje ile ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı.

Ege Yapı Ispartakule fiyat!
Ege Yapı Ispartakule fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Ege Yapı Ispartakule projesi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon: 444 5 343 
 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön