28 / 04 / 2024

Ege Yapı Kağıthane projesi bu yılın ikinci yarısında ön satışa çıkacak!

Ege Yapı Kağıthane projesi bu yılın ikinci yarısında ön satışa çıkacak!

EgeYapı Group, bu yıl Kağıthane ve Yedikule’de 1 milyar 350 milyon lira değerinde iki projeyi başlatıyor. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı “Yılın 2. yarısında Kağıthane’deki proje ön satışa çıkarılacak” dedi.



EgeYapı Group, 2015 yılında 1 milyar 350 milyon TL değerinde iki büyük projeye başlıyor. Kağıthane’deki karma kullanım projesi ve Yedikule’deki içerisinde otel ve turizmi destekleyici ticari fonksiyonları barındıran proje, EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy’un katılımıyla tanıtıldı. EgeYapı Group olarak yıl içerisinde iki yeni projeyi hayata geçireceklerini belirten İnanç Kabadayı, Kağıthane’de gerçekleştirecekleri proje için yılın 2. yarısında ön satışa çıkacaklarını kaydetti. Kabadayı “Modern şehrin ihtiyaçları ve insan odaklı yaklaşım doğrultusunda karma kullanımlı projelerin sektörde de giderek ön plana çıktığını gözlemliyoruz. Deneyimlerden ve pazar ihtiyaçlarından yola çıkarak Kağıthane’deki yeni projemizi de karma kullanım konseptinde gerçekleştiriyoruz” dedi. Kabadayı, Yedikule’deki proje hakkında ise “Bu proje, İstanbul’un tarihi dokusuyla uyumlu, turizmi destekleyen fonksiyonları içerisinde barındıran farklı bir konsepte sahip olacak” dedi.


EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy ise firmanın bir diğer önemli projesi Pega Kartal’ın yeni kampanyası hakkında “Kartal’da hayata geçirdiğimiz Pega Kartal projesinde Adalar ve Marmara Denizi manzaralı 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Projenin şu an yüzde 65’inin satışını gerçekleştirdik” dedi.


Star


Geri Dön