27 / 04 / 2024

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...



Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı. Yeni Akit'te yer alan habere göre; kampanya kapsamında Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı ayrıcalığıyla geliştirilen, Yedikule Hisarı manzarası ile dikkat çeken Cer İstanbul ile Çekmeköy’de inşa edilen ÇamlıYaka Konakları’nda ödemenin yarısı teslimde yapılabiliyor.

Takas da mümkün

Kampanya kapsamında yüzde 30’u peşin alınan, yüzde 20’sinin firma bünyesinde yüzde 1’lik taksitler halinde ödenebileceği ve kalan yüzde 50’nin de teslimde ödenebilecek. Cer İstanbul projesinde fiyatlar 1 milyon 463 bin TL, ÇamlıYaka Konakları’nda ise 1 milyon 634 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı kampanyası ile yüzde 50’lik kısım için tüketicilere dilerlerse takas imkânı da sunuluyor. Projelerden ev sahibi olmak isteyenler teslimde sahip oldukları konutu Ege Yapı’ya takasa verebilecekleri gibi teslimlerin yapılacağı 20 ay sonra nakit ödeyebilme imkânları da olabiliyor.

Kordon İstanbul projesinde ise peşinat hemen alınmazken, müşterilere kira garantisi veriliyor. En düşük daire fiyatının 499 bin lira olduğu projede kira bedelleri 1+0 daireler için maksimum 2 bin 922 TL ve 1+1 daireler için de maksimum 4 bin 652 TL olarak belirlendi.

Web: https://www.egeyapi.com/


Geri Dön