29 / 04 / 2024

Egeli turizmcilerden Kültürpark projesine destek!

Egeli turizmcilerden Kültürpark projesine destek!

Egeli turizmciler Kültürpark'ın yenilenmesi projesini desteklediklerini açıkladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'ın "biçilmiş kaftan" olduğunu dile getirdi.



Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'a adına yaraşır kültür ve sanat merkezinin yapılmasını,  İzmir  Enternasyonal Fuarı'nın burada düzenlenmeye devam etmesini olumlu bulduklarını söyledi. 


İşler, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun sunduğu Yeni Kültürpark Projesi bölgeyi daha cazip hale getirecek, yaratacağı katma değerle kent ekonomisine ve turizm sektörüne yararlı olacaktır" dedi. Kent ekonomisinin gelişmesi için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken İşler, bu işlevlerin yerine getirilebileceği alan ve mekanların oluşturulması için Kültürpark'ın "biçilmiş kaftan" olduğunu dile getirdi. 




Ege Telgraf





Haber İzmir 9 Eylül Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'a adına yaraşır kültür ve sanat merkezinin yapılmasını, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın burada düzenlenmeye devam etmesini olumlu bulduklarını söyledi. İşler, "Yeni Kültürpark Projesi bölgeyi daha cazip hale getirecek, yaratacağı katma değerle kent ekonomisine ve turizm sektörüne yararlı olacaktır" dedi. 




İzmir 9 Eylül Gazetesi


Geri Dön