14 / 05 / 2024

Egeli turizmciler

Egeli turizmciler

Egeli turizmciler Kültürpark'ın yenilenmesi projesini desteklediklerini açıkladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'ın "biçilmiş kaftan" olduğunu dile getirdi.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Konaklamada yeni dönem başlıyor! Turizmciler "ertelensin" diyor! İşte Bakan'dan gelen ilginç yanıt...

1 Nisan 2020’de yürürlüğe gireceği açıklanan Konaklama Vergisi pandemi nedeniyle önce 2021’e sonra da 1 Ocak 2023’e ertelenmişti. Bu durumda vergili konaklama dönemi 1 Ocak’ta başlıyor ancak turizmciler bir erteleme daha istiyor. Bakan Ersoy'un konuyla ilgili taleplere verdiği yanıt sektörün umutlar

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Egeli Proje tarafından İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilen Egeli Style Evleri satışa çıktı. Proje 2020 yılının Ocak ayında teslim edilecek... 

Egeli turizmcilerden Maraş'a yatırım planı! 

KKTC Başbakanı Ersin Tatar Maraş'ın yeniden turizme kazandırılması amacıyla Türk turizmcilere yaptığı çağrı karşılık buldu.Egeli turizmciler, hazır olduklarını, yapılacak anlaşmalar sonrası bölgede konaklama tesislerini hizmete sokabileceklerini ifade etti.

Sinop'ta turizmciler yeni imar planını bekliyor! 

Yıllık 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Sinop'ta turizmciler yeni hazırlanacak imar planını bekliyor.

Turizmciler imar barışında taksit istiyor!

İmar barışından yararlanma süresinde sonlara gelinirken turizmciler yapılacak ödemenin taksitlendirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurdu.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Egeli turizmcilerden Kültürpark projesine destek!

Egeli turizmciler Kültürpark'ın yenilenmesi projesini desteklediklerini açıkladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'ın "biçilmiş kaftan" olduğunu dile getirdi.

Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na Egeli ihracatçılardan yoğun ilgi!

Egeli ihracatçılar, dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 79 firma ile şov yaptı. Bu yıl 16. kez düzenlenen fuar yoğun ilgi gördü.

Turizmciler Kayseri'de buluştu!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Kenya'dan Egeli işadamlarına inşaat çağrısı!

Kenya, Egeli işadamlarını birlikte iş yapmaya çağırıyor. İşbirliği yapılabilecek alanlar arasında müteahhitlik ve inşaat sektörü başta olmak üzere tıbbi malzeme, ilaç ve hijyenik ürünler gibi alanlar da bulunuyor.

Egeli turizmciler Haberi

Egeli turizmciler

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'a adına yaraşır kültür ve sanat merkezinin yapılmasını, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın burada düzenlenmeye devam etmesini olumlu bulduklarını söyledi. 


İşler, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun sunduğu Yeni Kültürpark Projesi bölgeyi daha cazip hale getirecek, yaratacağı katma değerle kent ekonomisine ve turizm sektörüne yararlı olacaktır" dedi. Kent ekonomisinin gelişmesi için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken İşler, bu işlevlerin yerine getirilebileceği alan ve mekanların oluşturulması için Kültürpark'ın "biçilmiş kaftan" olduğunu dile getirdi. 




Ege Telgraf





Haber İzmir 9 Eylül Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Kültürpark'a adına yaraşır kültür ve sanat merkezinin yapılmasını, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın burada düzenlenmeye devam etmesini olumlu bulduklarını söyledi. İşler, "Yeni Kültürpark...