13 / 05 / 2024

Egemen Bağış, şžile'yi Hollywood'un gözdesi yapacak!

Egemen Bağış, şžile'yi Hollywood'un gözdesi yapacak!

Başbakan'dan sonra, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'tan bir çılgın proje... İzzet çapa'ya röportaj veren Bağış, şžile'yi, Hollywood yapımcılarının gözdesi haline getirmek istiyor. Bağış'ın planı şžile'ye dev film platoları kurmak



Mecmua dergisi için her ay yaptığı röportajlarla ses getiren ünlü işletmeci İzzet çapa, derginin haziran sayısı için Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'la söyleşi yaptı. Evde sözü geçen kişinin eşi Beyhan Hanım olduğunu söyleyen Egemen Bağış, 'Evde müzakereye gerek olmuyor. Son sözü hep ben söylerim, o da şudur; 'Gülüm sen ne dersen o olsun!'' itirafında bulundu.   İzzet çapa'ya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi kendisinin de 'çılgın' denilebilecek projelere sahip olduğunu söyleyen Egemen Bağış, 12 yıldır ailecek kendilerine bir kaçış noktası olarak seçtikleri şžile'yi, Hollywood yapımcılarının gözdesi haline getirmek istiyor. Bağış'ın planları arasında şžile'ye dev film platoları kurmak yer alıyor.

SEYYAR TAYYAR

çok sık seyahat yaptığı için kendisini 'çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Seyyar Tayyar' karakterine benzeten Egemen Bağış, 'Biz de seyyar bir hayat yaşıyoruz. Sabah gözümü ilk açtığımda, 'Bugün neredeyim, yapacağım ne var' diye bir an düşündüğüm oluyor. Dolayısıyla her seyahatimizde evimizi de seyyar bir şekilde yanımızda taşımak durumunda kalıyoruz' diye konuştu.

ÖZKÖK'ÜN 'şžÜPHELİLER'İ

MECMUA'NIN haziran sayısında Hürriyet gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök de var... Ayşe Arman'a konuşan Özkök, kült filmlerden 'Olağan şžüpheliler'e göndermede bulundu. Filmin afişine tıpatıp benzeyen fotoğrafta, yıldızının barışmadığı gazeteciler Fehmi Koru, Ahmet Kekeç, Mehmet Barlas ve Umur Talu'nun karikatürlerinin arasına girip poz verdi.
Akşam


Geri Dön