29 / 04 / 2024

Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Efe Towers'a taşındı!

Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Efe Towers'a taşındı!

Bursalı Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Nilüfer'deki Efe Towers ofisine taşındı.Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de açılışa katılanlar arasında.



Bursa'da 1968'den beri faaliyet gösteren Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Nilüfer'deki yeni ofisine taşındı. Esat Fişek Mimarlık tarafından tasarlanan Efe Towers'taki yeni ofisin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Bursaspor Başkanı Ali Ay ile Bursa'nın önde gelen iş adamlarının yanı sıra Eğemenoğlu'nun çözüm ortakları katıldı. 


Egemenoğlu Hukuk Bürosu, deneyimli avukat ve çalışan kadrosu ile Türkiye'nin en önemli hukuk bürolarından biri. Uluslararası alanda dünyanın önemli hukuk bürolarıyla güçlü işbirlikleri yürüten Egemenoğlu Hukuk Bürosu, yurt dışı proje, ortaklık, joint venture gibi işlemleri ve aynı zamanda yabancı şirketlerin Türkiye'de temsil faaliyetlerini sürdürüyor. Egemenoğlu'nun özellikle gıda, enerji ve otomotiv sektörlerinde geniş müvekkil portföyü bulunuyor. 


Yeni Dönem


Geri Dön