28 / 04 / 2024

Ege'nin ilk AVM'si 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında!

Ege'nin ilk AVM'si 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında!

Ege'nin ilk AVM'si ve ilk outleti 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında. Bornova'da, Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outleti olarak 9 yıl önce hizmete başlayan Park Bornova Outlet Center kurulduğu günden beri büyük ilgi görüyor...




Ege'nin ilk AVM'si ve ilk outleti 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında Bornova'da, Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outleti olarak 9 yıl önce hizmete başlayan Park Bornova Outlet Center, kurulduğu günden bu yana gerçek outlet ile marka ve kaliteyi ucuza satın almak isteyenlerin büyük ilgisini görüyor. 


Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, "Tüm Ege Bölgesi'nden yoğun ziyaretçi almakla birlikte, ilk sırayı her dönemde Bornovalılar aldı. Bornovalılar, Park Bornova'yı kendi alışveriş yerleri olarak benimsediler ve biz de adını taşıdığımız Bornova'nın ilgisinden her zaman gurur duyuyoruz" diye konuştu. 


Outlet ile halkın bütçesini zorlamadan kaliteli markalara ulaşmasına olanak tanındığını anlatan Öztezel, "Ege Bölgesi outleti kendilerine getiren ve bu bilinci yayan Park Bornova'yı her zaman farklı bir noktaya koydu. Biz de ziyaretçilerimize gerek sosyal çalışmalınınız, etkinliklerimiz, otomobil ve hediye kampanyalarımız ile teşekkür etmeye gayret ediyoruz" dedi. 


Öztezel, Park Bornova Outlet Center'in zaman içinde 60 noktaya ulaştığını ve yüzlerce kaliteli dünya markasını outlet fiyatları, özel indirimler ve kampanyalarla tüketiciye sunduğunu söyledi. Öztezel, "Bulunduğumuz yer bakımından da geçiş noktaları üzerinde olduğumuz için Ege Bölgesi'nin tüm illerinden ziyaretçi almaya devam ediyoruz" diye konuştu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön