06 / 05 / 2024

Ege'nin turizm merkezleri yılbaşında yüzde 40 doluyor!

Ege'nin turizm merkezleri yılbaşında yüzde 40 doluyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, " Önümüzdeki hafta içerisinde rezervasyonlar dolacak " dedi.Talebin geçen yıla daha fazla olduğu belirlendi.



Yılbaşı tatili dolayısıyla yerli turist yoğunluğu yaşanması beklenen Muğla ve ilçelerindeki turistik bölgelerdeki otellerde hazırlıklar devam ediyor. Güney Ege'nin ünlü turizm merkezleri Marmaris, Bodrum ve Fethiye'nin bu yıl da çok sayıda yerli turisti ağırlaması bekleniyor. 


Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı İsmail özbozdağ, Marmaris'te yaz ve kış aylarında açık olan 5 otelin yılbaşı için hazırlıklarını tamamladığını söyledi. 


Yılbaşı için yapılan rezervasyonlarla otellerde doluluk oranının yüzde 40 civarında olduğunu bildiren Özbozdağ, "önümüzdeki hafta içerisinde rezervasyonların dolacağını tahmin ediyoruz. Geçen yıla göre talep daha fazla. Yerli turistin yanı sıra her yıl gelen yabancı misafirlerimiz de yılbaşı için rezervasyon yaptırdı. Ayrıca ilçedeki birçok eğlence merkezi de program hazırlıyor" dedi. 


Habertürk


Geri Dön