19 / 05 / 2024

Ege yılbaşı turizmi

Ege yılbaşı turizmi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, " Önümüzdeki hafta içerisinde rezervasyonlar dolacak " dedi.Talebin geçen yıla daha fazla olduğu belirlendi.

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ege Park Balçova yılbaşında açık mı?

Ege Park Balçova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova yılbaşında açık mı? Ege Park Balçova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Balçova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Ege Yıldızı Didim'de uygun fiyatlarla!

Denize sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ve iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi ormanla ve denizin arasında yükseliyor.

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

Didim Ege Yıldızı'nda 1. etaptaki dairelerin kaba inşaatı tamamlandı!

DENİZE sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ile iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi orman ve denizin arasında yükseliyor. Projede şu anda birinci etapta 160 konutun kaba inşaatı bitti.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Yılbaşı tatilinde AVM'lerde yoğunluk yaşandı!

Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti. Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Urankent'te yılbaşı mangal partisi düzenlenecek!

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Ege yılbaşı turizmi Haberi

Ege yılbaşı turizmi

Yılbaşı tatili dolayısıyla yerli turist yoğunluğu yaşanması beklenen Muğla ve ilçelerindeki turistik bölgelerdeki otellerde hazırlıklar devam ediyor. Güney Ege'nin ünlü turizm merkezleri Marmaris, Bodrum ve Fethiye'nin bu yıl da çok sayıda yerli turisti ağırlaması bekleniyor. 


Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı İsmail özbozdağ, Marmaris'te yaz ve kış aylarında açık olan 5 otelin yılbaşı için hazırlıklarını tamamladığını söyledi. 


Yılbaşı için yapılan rezervasyonlarla otellerde doluluk oranının yüzde 40 civarında olduğunu bildiren Özbozdağ, "önümüzdeki hafta içerisinde rezervasyonların dolacağını tahmin ediyoruz. Geçen yıla göre talep daha fazla. Yerli turistin yanı sıra her yıl gelen yabancı misafirlerimiz de yılbaşı için rezervasyon yaptırdı. Ayrıca ilçedeki birçok eğlence merkezi de program hazırlıyor"...