16 / 05 / 2024

Egesan, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üretecek!

Egesan, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üretecek!

Genel Müdür Mehmet Özyurt, 2014 yılının sonlarına doğru, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üzerine üretim yapmayı hedeflediklerini söyledi. Özyurt, bu yılki ciro hedeflerinin 4 milyon dolar, 2014 ciro hedeflerinin ise 6 milyon dolar olduğunu k



Genel Müdür Mehmet Özyurt, 2014 yılının sonlarına doğru, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üzerine üretim yapmayı hedeflediklerini söyledi. Özyurt, bu yılki ciro hedeflerinin 4 milyon dolar, 2014 ciro hedeflerinin ise 6 milyon dolar olduğunu kaydetti.



Egesan Makina Genel Müdürü Mehmet Özyurt, firma olarak yurtdışı çalışmalarını artırmak istediklerini belirterek, "Bunun yanı sıra Türkiye çapında büyük projelerin mekanik sistemlerini yapmayı hedefliyoruz. 2014 yılının sonlarına doğru ise, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üzerine üretim yapmayı hedefliyoruz" dedi. 


Özyurt, bu yılki ciro hedeflerinin 4 milyon dolar, 2014 yılı ciro hedeflerinin ise 6 milyon dolar olduğunu ifade etti. Özyurt, "Firma olarak, Denizli Valiliği gibi teknolojik binalar, flora park rezidanslarından Pamukkale Üniversitesinde beş bloktan oluşan büyük binalara kadar, her türlü yapının mekanik sistemlerini yapmaktayız" dedi. Özyurt, sanayi alanında büyük fabrikaların ihtiyacı olan tüm mekanik sistemleri kurduklarını da ifade etti. 


"Mekanik tesisat sektörünün güçlü, deneyimli ve yenilikçi kuruluşlarından biriyiz" diyen Özyurt, "Şirketimiz. 1995 yılında mekanik tesisat alanında mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri vermek amacıyla kuruldu. Yaptığımız başarılı çalışmalarla kısa sürede mekanik tesisat sektöründe kendimize önemli bir yer edinerek güçlü ve sağlam referanslar edindik. 


Uygulamalarımızda ekibimiz malzeme seçimi ve işçilik hizmetlerinde kaliteden taviz vermeden çalışıyor" ifadesini kullandı. Tasarım aşamasında enerji verimliliğini ön plana çıkardıklarını belirten Özyurt, "Modem teknoloji sistemleri kullanarak sunduğumuz projelerle, müşterilerimizin yatırımlarında daha kazançlı olmasını hedefliyoruz" dedi. 


Dünya 


Geri Dön