27 / 04 / 2024

Egesel İnşaat, Triyanda Evleri satış ofisi açıldı!

Egesel İnşaat, Triyanda Evleri satış ofisi açıldı!

Egesel İnşaat ' ın, Torbalı Ayrancılar' a ' nefes ' aldıracak Triyanda Evleri projesinde özel dizayn ile hazırlanan satış ofisi, düzenlenen törenle İzmirlinin hizmetine girdi...



Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a 'nefes' aldıracak Triyanda Evleri projesinde özel dizayn ile hazırlanan satış ofisi, düzenlenen törenle İzmirlinin hizmetine girdi.


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Bornova Kaymakamı Kadri Canan,  İzmir  Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz'ın da katıldığı açılış, İzmirli müteahhitler ve iş dünyasının tanınmış isimlerini buluşturdu. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacağını dile getirdi. Torbalı'ya böylesine bir değer kazandırmaktan ötürü mutlu olduklarını belirten Hüseyin Şahin, Egesel İnşaat olarak, bugüne dek hep zor projelere imza attıklarını ve bu projenin de kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Şu anda gündemde olan kentsel dönüşümün tek başına yeterli olamayacağını savunan Şahin, "1995 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veriyoruz ve nitelikli projelere imza attık. İzmir'in kuzey aksında bina yapılacak yer kalmadı. Biz de yeni çekim merkezi olmaya aday güney aksını tercih ettik" diye konuştu. Egesel İnşaat ile işbirliği yapmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Gafur Alişer, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama kopseptiyle dikkat çeken Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı firması ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını vurguladı. Egesel Triyanda Evleri'nin, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı'nın ilk satış ve pazarlama projesi olduğuna dikkat çeken Alişer, "Egesel Triyanda Evleri'nin satış ve pazarlamasında tek yetkili olacak. Bu yüzden projeye özel bir önem veriyoruz. Triyanda Evleri, Torbalı Ayrancılar'ın yükselen değeri olacak" diye konuştu. 


Sabah 


Geri Dön